LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@Michal_ACM
Michał no,spójrz chociaż dokładnie na dużym ekranie na 11 sekundę filmiku a co do dotknięcia w szyje-za mniejsze kontakty piłkarze dostawali kartki -
@Michal_ACM
I żeby była jasność-ja nie mówię,że to był jakiś nie wiadomo jaki faul. Luis wykorzystał po prostu kontakt kolana i ręki Marquinhosa z jego łydką i szyją. Chodzi mi o to,że nie było to typowe nurkowanie jakich wiele w ostatnich latach,ale po prostu boiskowe cwaniactwo -
@pimus1910 Wiem, że jesteś kibicem Barcelony. Też mam ulubione kluby np. Legia Warszawa.
Często widzimy to co chcemy, a nie to co prawda. Gdyż to serce(miłość do klubu) decyduję to co chcemy widzieć.
Niestety zgadzam się z @Michal_ACM. Upadek był nie spowodowany z winy Marquinhos. Sam byłem napastnikiem i zawsze napastnik stara się każdy kontakt z przeciwnikiem.
Za takie coś nie powinni być karnych i trzeba pamiętać że piłka nożna to jest sport kontaktowy, ale za każdy kontakt nie można uznawać faul itp. -
Adam, punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Tak jak napisał Cezarro. Mecz rozegrany i nie ma już chyba co drążyć bo tę polemikę można by do końca świata prowadzić
-
@Michal_ACM
Ale jak fajnie się z wami polemizuje -
@Damiś27 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@kuba-fala Fakt, na razie ma 2 ugryzienia na kącie. Szkoda że często powoduję wypaczenie wyników jak ostatnio czy jak obronił strzał ręką.
Masz jakieś stare info. Już 3 ugryzienia na koncie Bakkali z PSV, Ivanovic w Chelsea no i Chiellini na mundialu
-
@Michal_ACM zapomniałem o tym 1
-
@pimus1910 Ja Tobie nie daje na minus oceny wpisów (Reputacji) Mimo że nieraz z Tobą się nie zgadzam
-
@pimus1910 Widzę, że jesteś fanem Suareza(Prędzej Barcelony). Może to dobry gracz, ale jego czarnego charakteru nie da też się zauważyć ;)....
-
This post is deleted!
-
@pimus1910 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@Damiś27
Jestem fanem Barcelony,ale potrafię być obiektywny kiedy zachodzi taka potrzeba. I potrafię docenić klasę rywala-nawet największego,zresztą pokazałem to chyba we wpisie w temacie Ligi HiszpańskiejSędzia wypaczył wynik i nie ma co tutaj krytykować Suareza. Nie pierwsza symulacja i nie ostatnia. Wielu piłkarzy tak robi traktując to jako element gry.
Wystarczy zwrócić uwagę na to co teraz dzieje się z tym sędzią. PSG jednak odpadło w dużej mierze przez taktykę jaką obrał na ten mecz, ale to nie umniejsza sukcesu Barcy.
-
@Stefan-Joptwojmać
a co się dzieje z sędzią?