LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@Stefan-Joptwojmać
Jeśli mówisz o tym jakoby miał zostać ukarany to muszę Cię rozczarować:
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/europuchary,liga-mistrzow-barcelona-psg-aytekin-nie-poniesie-kary,artykul,765882,1,832.htmlI sędzia nie wypaczył wyniku meczu
-
To, że nie został ukarany nie oznacza, że nie wypaczył wyniku. Ja nie jestem przeciwko Barcelonie, ani też nie jestem kibicem PSG. Powiem Ci jeszcze, że gdyby sędzie był konsekwentny to Nejmar mógłby wylecieć z boiska za niesportowe zachowanie;)
-
@Stefan-Joptwojmać
Czemu konsekwentny? Mógł dać czerwona-zgadzam się,ale jak wielu "ekspertów" mówi-żółta też nie jest błędem -
@pimus1910 said in LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017:
@Stefan-Joptwojmać
Czemu konsekwentny? Mógł dać czerwona-zgadzam się,ale jak wielu "ekspertów" mówi-żółta też nie jest błędemMógł zarobić drugą żółtą
-
@Stefan-Joptwojmać
Chyba coś przeoczyłem,mówisz o tym faulu na Marquinhosie,zarobił tam żółtą ,ale nie mogę sobie przypomnieć sytuacji na drugą żółtą -
@Stefan-Joptwojmać Zgadzam się ostatnio ogólnie sędziowie coraz więcej błędów popełniają.
Myślę że przez to że coraz szybsza jest gra i coraz ciężej ocenić, bo mają kilka sekund na ocenę, a nie zawsze widać z ich pozycji.
Czekam na powtórki wideo te sytuacje najbardziej widoczne i wypaczające wyniki już nie powinno być. -
C'mon Leicester! Trzymam kciuki za lisy, niech piękna historia trwa dalej
-
Leicester City strzela 2 gole i pokonuje FC Seville zdobywając historyczny awans do ćwierćfinału Ligi Mistrzów. Hiszpanie w końcówce nie wykorzystują rzutu karnego, którego broni Kasper Schmeichel
Do dalszej fazy rozgrywek przechodzi również Juventus Turyn wygrywając 1:0 z FC Porto , to 175 mecz Ikera Casillasa w europejskich pucharach
-
@mihau1878 Włoski walec nie dał szans Portugalczykom, ale angielskie lisy fenomenalnie wyrzuciły z Ligi Mistrzów Hiszpanów :clap_tone2:.
-
Brawo Lisy! Futbol jest piekny O ile pamietam to w pierwszym meczu Sevilla rowniez pomylila sie z karnego. Co za frajerstwo
-
@Michal_ACM
Niby tylko karny, a czasem przerasta zawodnika, więc do takich sytuacji trzeba dobierać odpowiednie osoby, co niestety nie udało się Sevilli i przez to musieli odpaść z rozgrywek. Co nie ujmuje umiejętnościom Kaspera Schmeichela -
@Byku-Duma-Warmii Po obronie karnego pokazali Schmeichela seniora. Peter wniebowzięty był