Sezon się skończył, co teraz .....?
-
Cześć szefie!
Jak można się domyślić po tytule, chcemy dowiedzieć się od ciebie o tym, co chcesz aby działo się na koniec każdego sezonu. Spróbujmy odpowiedzieć na to, nie tylko wybierając jedną z podanych opcji, ale dodając krótszym lub dłuższym wyjaśnieniem, dlaczego wybrałeś akurat taką opcję.Które z poniższych stwierdzeń najbardziej Ci odpowiada i dlaczego?
1.Chciałbym zachować wytrenowanych zawodników.
2.Nie wiedziałem, że będę musiał opuścić mój klub.
3.Chcę pozostać w tym samym klubie.
4.Czekam na zarządzanie nowym klubem.
5.Chcę pokazać innym menedżerom, jak dobrze wszystko zrobiłem.
6.Żadne z powyższych, to co myślę na ten temat to...Zapraszam do prezentacji swoich przemyśleń i sugestii.
Chciałbym z góry podziękować wszystkim za poświęcony czas temu badaniu i udzielone odpowiedzi! -
@Didierluk Dziękuję. Zapraszam innych menadżerów do obstawiania. Z całego świata OSM zostaną zebrane opinie i kto wie - może na podstawie waszych odpowiedzi - ta opcja która zostanie wybrana - zostanie udoskonalona lub wdrożona w życie :ok_hand_tone1:.
-
4.Czekam na zarządzanie nowym klubem.
- Chcę zdobyć 100% dominacji
- Wybrałem tę grę, gdyż jak by w życiu musiał przerwać na trochę tą grę to zawsze mogę wrócić. (w typach gdzie się zarządza jednym klubem się straszenie zadłuża i inne problemy tego typu.
- Nie widzę sensu zmian, gdyż cały system by musiał zostać zmieniony, bo jak cześć graczy zaczyna, a cześć gra dalej? (Poprzednik mógł zarządzać dobrze lub beznadziejnie) - Jeszcze większe różnice pomiędzy klubami
- Podejrzewam że dużo graczy(możliwe ja też), by odeszło gdyż wiele gier jest zarządzanie jednym klubem i tam nie ma problemów z np. czasem meczu.
- Tworzenie się kosmicznych cen.
- Brak sensu grup w innych przypadkach. Tylko sens grup jest w takim stanie jakim jest.
- Upadek turniejów indywidualnych np. MP, MŚ itp. czy grupowych WCC, MPG itp.
- Grałem w typu INNE MENADŻERY PIŁKARSKIE, niby są fora lub były, ale nie ma społeczności każdy sobie rzepkę skrobie.
- Jest to jedyna gra gdzie można grać na 4 slotach i grać rożnymi klubami oraz system turniejów.
- Przywrócenie bonów za MP itp. żeby zwiększyć rangę turniejów. (trochę nie do tego pytania)- Trzeba rozwinąć grę, a nie poprawiać rzeczy bez których gra może się obejść....
- Wybrałem tą grę dlatego że mi najbardziej odpowiada ze wszystkich, tylko trzeba ją udoskonalić np. czas meczowy itp.
Jeśli trzeba coś wyjaśnić lub rozbudować mogę to zrobić.
Jak coś sobie przypomnę lub wymyślę to napiszę. -
@Damiś27 Bardzo ładnie :clap_tone1: Kto następny? :clap_tone1:.
-
@Damiś27 i @Didierluk dziekujé wam za odpowiedzi. Topik zamykam :ok_hand_tone2:.