Sezon bitti, şimdi ne olacak?
-
@GS_METECAN aynen abi bende öyle düşünüyorum. neyse konu başlığını saptırmayalım
-
@hustundel 4 numara tabikide, sebebinide yukarıdaki arkadaşlar açıklamış.
-
4- Yeni bir kulüp yönetmek istiyorum.
Oyunu böyle sevdim, mevcut formattan çok memnunum. -
1 sezon içinde burada paralı çip satın alıyorum takımımı geliştirip oyuncularımı güzelleştiriyorum lig bitiyor oyuncular takım lig herşey silbaştan oluyor. bu haksızlık değil mi sizce? osm nin amacı bu diyeceksiniz anlıyorum da lig sonunda silinip gidecek olan tüm ayarlarım ve oyuncularım için ben neden çip satın alayım burada paramı harcıyayım
-
*Öncelikle böyle bir anketin yeni sürüme geçilmeden önce, yeni sürüme geçilmesi/geçilmemesi için yapılmasını beklerdim.
*Ama maalesefki yeni sürüme geçildi ve bir çok kişi, her yerden coins talep edildiği için oyunu kapsamlı bir şekilde oynayamaz hale getirildi yada özellikleri kısıtlı kullanmak zorunda bırakıldı.Bence; böyle bir sisteme geçirilmesi yerine(anket konusu) bazı imkansızlıkları ortadan kaldırmak için çaba sarfedilmesi daha iyi olacaktır.
*Aynı oyuncularla devam etmek istermisiniz? diye soruluyor.Ama böyle bir sisteme geçildiği taktirde sistem nasıl işleyecek.Avantajları/dezavantajları neler olacak.Reel oyuncu ve takımlarla aynı şekildemi devam edilecek.Sistem hakkında taslak olarak yeterli bilgi verilmiş olsaydı (görsel-yazılı) daha net bir cevap verme şansına sahip olurduk.Belki o sistemi beğenip o şekilde devam etmeyi tercih edebilirdik..."Aynı takımla devam etmek istiyorum" dediğimizde karşımızda nasıl bir sistem olacak ve oyunu ne kadar etkileyecek bilemiyoruz...
-Bu doğrultuda yeterli bilgiye sahip olamadığım, aynı takımla devam etmek istiyorum dediğimde karşımızda nasıl bir oyun olacak tahmin edemediğim için;
Benim cevabımda madde:4 yani yeni takımla devam etmek istiyorum olacaktır...
-
@cassano90 kusura bakma açıklamış yazacakken açıklamamış yazmışım
-
Bu anket konusunda benim düşüncem de şöyle;
Bu anketin herhangibir anlamı olacağını zannetmiyorum. Nedenine değinecek olursam da, osm yi oynayan görünürde asgari 5 milyon kullanıcı var, bu anketlere de hangi platform hangi ülke forumu olursa olsun taş çatlasın toplamda 500 kullanıcı ya katılır ya katılmaz. Dolayısıyla GB bu ankette hangi seçenekte karar kılmışsa kullanıcı fikrini önemser diye düşünmüyorum. Almış olduğu kararı uygular, bu anketin sadece kullanıcıları yeni geçilecek sürüme alıştırmadan ibaret olduğu kanaatindeyim.
Gelelim osmyi nasıl sevdiğime; tek sezonluk sevdim ve tek sezonluk kalması inancındayım. Çünkü bu şekilde reele yakın, diğer türlü reelden çok çok uzaklaşır. Eğerki sezon devam ederse ve de gelişmiş oyuncular da devam ederse bu rekabeti ortadan kaldırır, ligler çok boş kalır o liglere girecek kullanıcı bulunmaz. Şahsen ben devam eden bir ligde kadro değeri 1000000 M ve üstü bir takım varsa 78 M lik kadroya sahip bi takımla asla rekabet edemem ve de dolayısıyla böyle bir lige asla girmem. -
@Bayram-Karakuş Genel olarak 2011-2012 den bu yana oyunu oynayan biri olarak; bu konuya aslında OLUMLU bakıyorum..
Ama sistemin nasıl olacağı konusunda kafamda cevap bekleyen soru işaretleri bulunmaktadır.
"Aynı takımla devam edildiği taktirde":
-
Herkes 4 hesapla yoluna devam edebilecekmi?
-
Oyuncu gelişimleri nasıl olacak?
-
Herkes istediği lige girebilecekmi yoksa sistem takım gücüne göre liglere kendisimi atayacak?
-
Şampiyonlar ligi ve Avrupa Ligi ve ligden düşme-çıkma eklenecekmi?
-
Reel takım ve oyuncularla devammı edilecek?
-
Oyuna uzun süre ara verip tekrar dönen menajerin takımı ne olacak?
-
Ekip olayı nasıl olacak?
Şimdilik bu kadar sorayım...Sormuş olduğum soruların mevcut sistemle hiçbir uygunluğu yok...Eğerki sadece aynı klüple devam etmek özelliği eklenirse bunun da sisteme hiçbir uygunluğu yok...Ve bunu hiçbir menajer onaylamaz...Bende onaylamam...Bu özelliğin gelmesi demek, sistemin tamamını etkilemesi demektir..Aynı klüple devam ederek güzel ve mantıklı bi sistem oturtulursa çok iyi olabilir...Herkes kendi klübünü benimser. Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi de entegre edilirse oyun daha rağbet görür hale gelir...Ama oynanabilir, herkesin adil bir şekilde mücadele edebilmesi için coins şartları da düzenlenirse daha iyi olur...
Konuyla ilgili yeterli ayrıntı verilmediği için hâlâ madde:4 konusunda şimdilik kararlıyım. ..Sorduğum sorulara dair yetkili arkadaşlardan cevap bekliyorum...Saygılar...
-
-
@GS_METECAN Şuan sadece anket aşamasında bu kadar detay bilmeniz gereken durumlarda zaten bilgilendirme mutlaka olacaktır, bu sebeple sorduğunuz soruların cevaplarını net olarak cevaplayamıyoruz.