Husarya CUP III Edycja
-
Dacie mi chociaż dolny stopień pudła ?
-
@borynos chciałbym jak najszybciej zapomnieć o tych dwóch "dzionkach " a nawet o czterech ....
-
@sniki26 said in Husarya CUP III Edycja:
websterspl zdobywa puchar w III edycji Husarya CUP !!!!
@websterspl z Polish Warriors: gratulacje Mstrzu :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF Dobrze zaczyna się rok dla grupy PW
-
Jeszcze tylko @martin343 wygra i mamy komplet
-
@ToomAnyWays kolega Bounty 8358 prowadzi i ma większe szanse na końcowy sukces ale wszystko jest możliwe poczekajmy do jutra
-
@stb411 Kolega @Bounty-8358 to specjalista od retro...podobnie jak i @martin343 :D.Liczę jednak,że wygra nasz człowiek
-
@huzar-shakir martin to mój kolega z pracy więc mocniej trzymam za niego kciuki ale w rundzie rewanżowej ograłem obu solidarnie wiec nie odpuściłem żadnemu z nich i obojętnie który wygra obaj są świetnymi menadżerami i taktykami
-
@huzar-shakir postaram się to nadrobić Przemo
-
I wszystko jasne ,Gratulacje dla Bounty 8358 który nie pozostawił złudzeń w ostatniej kolejce i przypieczętował wygraną w III edycji Husarya Cup
Na pudle zameldowali się jeszcze martin343 oraz Rusewicz
Zdobywca puchary w naszych rozgrywkach webstersp
Dziękujemy wszystkim za udział w turnieju zapraszamy za rok,pamiątkowe banery które będzie można wstawić na profilu prześlemy niebawem dla wszystkich uczestników finału.
-
@sniki26 said in Husarya CUP III Edycja:
I wszystko jasne ,Gratulacje dla Bounty8358 który nie pozostawił złudzeń w ostatniej kolejce i przypieczętował wygraną w III edycji Husarya Cup
Na pudle zameldowali się jeszcze martin343 oraz Rusewicz
Zdobywca pucharu w naszych rozgrywkach webstersp