MPG 2017 Statystyki
-
This post is deleted!
-
@Łukasz-Kowalski said in MPG 2017:
@Stefan-Joptwojmać @mihau1878 @Dovco_HandF @ToomAnyWays @Marcin6578 @Byku-Duma-Warmii
Kapitanów proszę o porozumienie się między sobą i uzgodnienie MVP bitwy !!
@AC-Bubol MVP w naszej bitwie
-
@ToomAnyWays Gdyby liczyć tylko ligowe występy wygralibyśmy.Niestety puchar nas pokonał.
-
@huzar-shakir Z całym szacunkiem dla PE i ich osiągnięć muszę powiedzieć że w tej bitwie po prostu mieli farta. 2 czynniki zadecydowały o ich wygranej - wygranie pucharu i moja słaba gra.
-
@ToomAnyWays Powiedzmy szczerze ja też źle grałem
-
@ToomAnyWays Tak szczerze to popełniliście błąd strategiczny ja od razu na grupie go wrzuciłem...
-
@ToomAnyWays Oddanie powinno być na odwrót... tak byście wygrali
-
@Damiś27 Spokojnie.Człowiek uczy się na błędach.Gdyby nie @Dovco_HandF doświadczenie w bojach bitewnych to byście popadali jak muchy.Wprawdzie Jerzemu nie szło jak należy(może dał nam fory :)) to jego taktyczny zamysł zwyciężył.Teraz możecie ponosić WASZEGO KAPITANA na rękach
-
@ToomAnyWays Dokładnie, ale zagraliście dobrze
Cieszy mnie to jak już pisałem mam nadzieję, że się będziecie rozwijać i widzę postępy.
Mam nadzieję że zobaczymy się na podium MPG. Będę trzymał za was kciuki w dalszych bitwach -
@huzar-shakir Nie martwię się Napisałem tylko prawdę.... Będę wam dalej kibicował i oczywiście najbardziej.
-
@huzar-shakir Macie rozstrzał w miejscach w MPG 1-6 Wiadomo ja liczę z na 1 miejsce, ale rywale też chcą 1 więc walka będzie do końca
-
Szalenie zacięta i wyrównana to była bitwa:
13x1:0
10x0:0
5x2:0
3x1:1
1x2:1 -
@Łukasz-Kowalski
Proszę tutaj jeszcze puchar o który prosiłeś
-
@Dovco_HandF
Poprawiona tabelka. Dzięki @Łukasz-Kowalski za zwrócenie uwagi