MPG 2017 Statystyki
-
This post is deleted!
-
@huzar-shakir jedna bitwa o niczym nie świadczy, ty też miałeś gorsze bitwy
-
Bardzo Cię lubię i cenię, znam Twoją sytuację. To u Ciebie stawiałem pierwsze kroki i to od Ciebie uczyłem się transferów i to Ty byłeś pierwszym wyzwaniem, bo na początku lałeś mnie niemiłosiernie. Niemniej jednak nie będzie żadnej taryfy ulgowej. W poprzednich MPG doświadczyliśmy tego samego, nikt nam nie odpuścił żadnej kary.. w CC było podobnie. Co nas nie zabije to nas wzmocni.. i chociaż nie zgadzam się z tym stwierdzeniem to w naszym przypadku sprawdziło się. Zdecydowałeś podjąć rękawicę i zagrać to zrób to na maksa i nie pisz, że nic innego się nie liczy, bo robisz przykrość chłopakom z grupy.. głowa do góry i jedziemy dalej!
-
@Stefan-Joptwojmać
My również mieliśmy punkty ujemne w starciu z Aleją Gwiazd, a jednak przyjęliśmy karę na klatę i graliśmy dalej. A na koniec bitwy to i tak my zostaliśmy zwycięzcą bitwy mają spora przewagę nawet z punktami ujemnymi, więc wy możecie zrobić to samo :slight_smile: Powodzenia Panowie :fingers_crossed: -
@Stefan-Joptwojmać
Dzięki za miłe słowa stary,chylę czoła.Nie zrozumiałeś tego co napisałem jednak,miękkim siusiorem mnie nie zrobili-kiedyś "wyzwanie "miałem na drugie.Teraz mam na trzecie albo czwarte-bo nie ma takiego wyzwania jak bycie rodzicem Grupa Marcina to zajebista grupa,ma mocne filary i mocnych zawodnikow.I za pare miesięcy jak wszyscy się zgrają-będą kosić wszystko że kopary poopadają co po niektórym.Zresztą sami widzicie że jest potencjał,jeszcze troszkę doświadczenia potrzeba wszystkim.To jak z mięśniem,jak go nie trenujesz to zanika.Tak jest teraz w moim przypadku gdzie w dwie doby ukręciłem -80Niniejszym podpisuję się pod tym rękoma i nogami i biore to na klatę jak facet,po mimo ze ja tą bitwe prawdopodobnie przegrałem.Postaram się zrechabilitować jeśli będzie mi dane,z Bogiem bracia i siostry-elo.. ! -
MPG uczy, że niektóre kary są zdecydowanie za wysokie jak na bitwę 4x4... wnioski na przyszłość
druga sprawa: od teraz nie widzę w tym temacie żadnych postów niedotyczących MPG
-
I to nawet dwukrotnie za wysokie..
-
Kolejka dla PL Do tego chyba jeszcze oddanie nie wyszło w PE. Prowadzenie coraz bardziej się zwiększa :slight_smile:
-
@Byku-Duma-Warmii Bardzo dobra kolejka dla was.Graty panowie.
-
-
Progres na ten moment zdecydowanie dla Polish Eagles
-
@Byku-Duma-Warmii Rzeczywiście, nie planowaliśmy remisu. Gratki świetnej kolejki :clap_tone2:.
-
@Dovco_HandF
Też mi się tak wydawało jak zobaczyłem statystki i wcześniejsze wasze oddania. -
@ToomAnyWays z progresem prawie remis.
-
@ToomAnyWays Jutro wstawię wynik naszej bitwy