OSM Taktikleri
-
@Derrick-Lannister 4231 kgv öneririm
-
Paslaşarak oynaya karşı adam adama mı oynanır yoksa alan savunması mı ?
-
@Sosyokrat hocam 442 b ye karşı ne önerirsin deplasman da kanatları kullan ve kontra atak oynayan iki farklı takım için
-
Merhaba 4 4 2 b ye karsi nasil oynamaliyim bugun derbi var deplasmandayim forvet ve defansim ondan daha guclu ama orta sahasi biraz daha iyi benden lutfen taktik verin cok ihtiyacim var
-
Arkadaşlar takımım Galatasaray
433 A KK oynuyorum ancak kazanamıyorum
Diğer çizgi taktiklerini ayrıntılı anlatabilecek olan biri varmı ? -
@Sosyokrat Son maçında 4-2-3-1 oynayan birine 9 atmış.Siz cevap verene kadar da ben taktik düşündüm sizce 3-5-2 çizgi taktiği oynasam pas yapsam maçı alır mıyım? Forvet hattımda Morata ve Bale var
-
@Slayer-Emre Dostum Arsenal isen 433 A KK oynat derim iyi kadroya 433 A KK iyi gidiyor çünkü
-
@Slayer-Emre Forvet hattınız sağlam ise 352 oynamanızın bir mantığı yoktur. 442 yada 433 deneyebilirsiniz.
-
Bugun deplasmanda macim var rakibim 451 kgv oynuyor klub degerleri ayni sayilir ne onerirsiniz cizgi taktikleriyle beraber
-
![0_1491852520261_Screenshot_2017-04-10-22-26-23.png](Uploading 100%)
@Sosyokrat @Fatih0452 Her ikinize de önerileri için teşekkür ederim 4-3-3 a kk oynamayı planlıyorum üstteki de taktiklerim sizce ordan bişey değiştimelimiyim? Aşağıda da dizilişim mevcut
![0_1491852863931_Screenshot_2017-04-10-22-34-06.png](Uploading 100%) -
Ekran Görüntüleri yüklenmemiş galiba
taktikler;
http://i.hizliresim.com/r3yYXM.png
diziliş;
http://i.hizliresim.com/Eg2QNn.png -
@Slayer-Emre 2-1 kaybettim kendi evimde
-
4-4-2 A KK taktiği güçlü takımlar için bir taktik mi? Diğer sorumda düşük takımlarda 4-3-3 e geçmeden önce hangi taktiği önerirsiniz?
-
Merhaba arkadaşlar,
Mancity ile oynuyorum deplasmandayım ev sahibi chelsea ve kampa gitmiş. Kampa gitmeden nasıl yenebilirim. Oyuncu ortalamam 105. Hep oynadigim taktigimi değiştirmem kötü mü olur
-
**Merhaba arkadaşlar,
Mancity ile oynuyorum deplasmandayım ev sahibi chelsea ve kampa gitmiş. Kampa gitmeden nasıl yenebilirim. Oyuncu ortalamam 105. Hep oynadigim taktigimi değiştirmem kötü mü olur**
-
Merhaba beyler rakibim tottenham kadro değeri 340 m falan be ise burnleyim kadro değerim 296 forvetlerimde 98 94 ve 92 lik orta saham 101 90 90 89 defansımda ise 90-95 arası 5-6 oyuncu var o 4 3 3 b kk oynuyor ne oynamam gerekiyor galibiyet için teşekkürler.
-
@Cetin-NAZLI 451 kgv deneyebilirsin
-
442B Kale Adam Adama karşı taktik önerir misiniz
-
Selamün aleyküm arkadaşlar, biz okulda sınıfca lig açtık, ben geç kaldığım için Karabükspor'u aldım. Arkadaşların kadrolar hepsinin iyi bende yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum. Karabüksporla şampiyon olmam için en iyi taktiği söylermisiniz? Çizgi taktikleri, baskı stil, tempo vb.. Ve karşımdaki takımlar güçlü ve kadroları sağlam benim kadrom yavaş yavaş güçleniyor, şimdiden 2 galibiyet 2 mağlubiyet 2 beraberliğim var, yorumlarınızı bekliyorum
-
Arkadaşlar yakında sınıfca İngiltere ligi acicaz Ben başta Chelsea takımını almıştım ama kimse Tottenham takımını istemeyince lig kurulamadı bende sırf lig kurulsun beraberce oynayalım diye Chelsea yi bırakıp Tottenham i aldım Yakindada kuracağız ligi
Ben planlarımı Chelsea üzerine kurmuştum şimdi Tottenham i alınca biraz farklı oldu nede olsa Chelsea daha kalitelidir
Ben şampiyonluk için hangi taktiği kullaniyim Diziliş çizgi taktiklerini ayrıntılarıyla verirseniz sevinirim