OSM Taktikleri
-
@Anafarta17 Bana mı tavsiye ediyorsun anlamadım ki
-
Kendi evimde, 3 4 3 B Pas oyunu oynayan güçleri 90-100 olan takıma karşı ne oynamalıyım sizce. Benim takımım bu arada 100+
-
631 e karşı nasıl çıkılmalı acaba?
-
@F-S-M-0-13 abi forumda bi arkadaşa söylediğin pres 80-stil 77-tempo 75 hangi 433 taktigine göre olur saygılar
-
Avrupa ligin de Panathinaikos için hangi taktiği uygulamalıyım
-
Takımım gs bugun yarı final macı var genclerbirligi ile adam ozel atmıs kadro degeri onunki 125 milyon benimki 400 milyon taktik 4 3 3 a kanat kullan benim ozel atmama gerek varmı ? ? ?? ?
-
@Arsenal-Belediyespor 4 2 3 1 kgv iyi gider
-
442 b kontra atağa hangi taktikle çıkılır
-
Merhabalar akşam liverpoolla evimde oynuyacağım ben arsenalim onun kadrosu benimkinden daha iyi muhtemelen 4-3-3 A yada B pas oynuyacak ona karşı hangi taktikle çıkmamı önerirsiniz?
-
@mrtgll33 @Anafarta17 sizce hangi taktiği yapmalıyım?
-
@Slayer-Emre 4231 kgv çıkabilirsin.
-
Beyler rakibim benle başa baş.
4 5 1 KGV Antreman Kampı basmış.
Maç kendi evimde ne önerirsiniz -
@Derrick-Lannister 4231 kgv öneririm
-
Paslaşarak oynaya karşı adam adama mı oynanır yoksa alan savunması mı ?
-
@Sosyokrat hocam 442 b ye karşı ne önerirsin deplasman da kanatları kullan ve kontra atak oynayan iki farklı takım için
-
Merhaba 4 4 2 b ye karsi nasil oynamaliyim bugun derbi var deplasmandayim forvet ve defansim ondan daha guclu ama orta sahasi biraz daha iyi benden lutfen taktik verin cok ihtiyacim var
-
Arkadaşlar takımım Galatasaray
433 A KK oynuyorum ancak kazanamıyorum
Diğer çizgi taktiklerini ayrıntılı anlatabilecek olan biri varmı ? -
@Sosyokrat Son maçında 4-2-3-1 oynayan birine 9 atmış.Siz cevap verene kadar da ben taktik düşündüm sizce 3-5-2 çizgi taktiği oynasam pas yapsam maçı alır mıyım? Forvet hattımda Morata ve Bale var
-
@Slayer-Emre Dostum Arsenal isen 433 A KK oynat derim iyi kadroya 433 A KK iyi gidiyor çünkü
-
@Slayer-Emre Forvet hattınız sağlam ise 352 oynamanızın bir mantığı yoktur. 442 yada 433 deneyebilirsiniz.