MPG 2017 Statystyki
-
@mihau1878 kolejeczka dla nas
-
Niestety kolejna kolejka dla "Orzełków". Dwa zwycięstwa w meczach u siebie. Szczególnie bolesna moja porażka, bo @ciamajda od 27 minuty grał w dziesięciu, gdyż dostał czerwoną, a nie mnie się nawet zremisować nie udało . Przewaga po pierwszej rundzie dalej po naszej stronie, ale nie jest już tak duża jak wcześniej.
-
@mihau1878 wreszcie dogoniliśmy was
-
@ToomAnyWays dziś zgodnie z oczekiwaniem.jutro będzie mega ciężko.
-
-
@Byku-Duma-Warmii Powodzenia w pucharze :thumbsup_tone1:. Dziś 2 niezwykle ważne mecze :goal:.
-
@Dovco_HandF Oj to chyba w innej bitwie gram , w mojej jest puchar jutro
-
@Dovco_HandF
Ogólnie początek drugiej rundy jest bardzo ważny :slight_smile: i to właśnie on może zdecydować o wygranej jednej z grup. -
Każdy moment w bitwie jest ważny, jeśli prześpisz coś możesz już nie odrobić.
-
No dziwna sprawa
-
@Wojtyn84
U mnie już od 3 dni nikt się nie sprzedał za więcej niż 6 milionów :(. -
@Byku-Duma-Warmii ciesz się,że coś sprzedajesz
-
@huzar-shakir
Powiem Ci, że wcale nie ma się z czego cieszyć, gdy mi się sprzedają po 5 milionów, jeden na dzień, a innym po 20 milionów. Po paru zawodników dziennie. -
@Byku-Duma-Warmii U nas jest podobnie.raz jednemu zawodnicy idą jak świeże bułki,innym nie.od wczoraj nie sprzedałem nic.i pewnie tak zostanie.
-
@huzar-shakir
Ostatnio dziwnie te transfery chodzą. Ostatnie dwie bitwy w WCC to nawet tygodniowy przestój w transferach dla jednej osoby -
@Byku-Duma-Warmii U mnie niestety podobnie...
-
@Rhett1
Kurczę, dziś koło godziny 16 stało się coś nie możliwego zawodnik mi się sprzedał , nawet nie zgadniecie jak za wielką sumę, bo aż 15 milionów -
@pimus1910 aktualizacje robią ?