IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
- Twój pech i jego fart, ale takie mecze się zdarzają
- Mogłeś zagrać tak jak on 4-4-2
- Szkoda, że nie wziąłeś do taktyki Janssena i Tomkins
- Sprzedawaj tych najsłabszych
-
@Cobra1974
Mogłeś dać pomocników wspierających atak, bo tak najczęściej się gra w formacji 4-5-1. A szczególnie, że miałeś lepszą kadrę mogłeś zaryzykować i zagrać o pełną pulę w tym meczu. Ale to nic w tym meczu się nie udało to w następnym się uda. Głowa do góry i pamiętaj, że każda porażka czegoś uczy :slight_smile:. -
@Cobra1974 ja bym zagrał pomoc na swoich pozycjach atak do przodu. Sprzedawaj tych lepszych za najwyższą cenę kupujesz następnych i tak ciągle aż zbudujesz super skład...
-
Ktoś mi może podpowiedzieć dlaczego przegrałem ten mecz ?
Ustawienie było:
atak tylko atak
pomoc neutralna
defensywa wspierać tyły. -
strzeliłeś mniej bramek niż przeciwnik:)
-
@Vip3r94 said in IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH:
Ktoś mi może podpowiedzieć dlaczego przegrałem ten mecz ?
Ustawienie było:
atak tylko atak
pomoc neutralna
defensywa wspierać tyły.Często się tak zdarza. Strzeliłeś mniej bramek,miałeś gorszą skuteczność do rywala
-
-
Istotnie ja W końcu trzeba było powrócić na łono managerów
-
@Vip3r94
A kto Ci powiedział, że jak masz lepsze statystyki to wygrasz mecz
Te czasy już dawno minęły Kolego :slight_smile: -
Witam wszystkich Zwracam się do Was o poradę, gdyż gram ważny mecz pucharowy i bardzo zależy mi na zwycięstwie. (http://scr.hu/6pw5/lzgtl) (http://scr.hu/6pw5/bxqdw). Czy receptą na to wszystko będzie gra: 3-4-3 skrzydła, krycie strefowe, bez spalonych,
wszyscy na nominalnych pozycjach,pressing: zamykanie przeciwnika. ofensywnie, szybkie podania?
Co o tym myślicie? Jest szansa na pokonanie go, i wolałbym nie wyjeżdżać na zgrupowanie. Pozdrawiam bardzo serdecznie Liczę na Wasze cenne wskazówki ! -
@Farba101 Jeżeli twój rywal planuje grać 433a to przeciwstawiłbym mu twoje 451. Masz je już dobrze opanowane, graliśmy wczoraj w mojej lidze i zremisowałeś ze mną u siebie co prawda, ale z przewagą po twojej stronie. 451 radzi sobie z 433a bardzo często.
Co do zgrupowania to osobna kwestia. Jeżeli rywal weźmie zgrupowanie i ma dobrą taktykę to na 99% wygra. Po to są zgrupowania, po to się za nie płaci, żeby mieć przewagę w meczu. Inaczje jaki sens byłoby płacić za zgrupowania? Oczywiście zdarza się wygrać i ze zgrupowaniem jakieś raz na dziesięć razy. :thumbsup_tone1:. -
Ok rozjaśniła mi się wizja , to jednak wolę wziąć zgrupowanie i być spokojniejszym
-
@Farba101 Powodzenia. Daj znać jak ci poszło. Pamiętam moją pierwszą ligę w Polsce i od razu finał. Grałem Widzewem Łódź i przegrałem 1:0 z botem, który prowadził Lech Poznań. To była jeszcze wersja 1.0. Zamiast zagrać 4231, które wtedy kosiło wszystko jak kostucha, wymyśliłem swoje jakieś 422 i poległem .
-
@Dovco_HandF Nie ma sprawy, poinformuje, hehe musiało zaboleć