*Turniej pamięci Polish Magic Falcons*
-
@Stefan-Joptwojmać
Może to będzie czas, gdzie ktoś z was się przełamie i po tym meczu zacznie seryjnie punktować :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
@Stefan-Joptwojmać
Może to będzie czas, gdzie ktoś z was się przełamie i po tym meczu zacznie seryjnie punktować :slight_smile:.Nikt się nie przełamał.. 1:1 i jeszcze dostałem czerwo w 29minucie ;[
-
@Stefan-Joptwojmać
Chyba nikogo nie zadowala ten remis, ale bardziej powinien satysfakcjonować Konrada, bo grał na wyjeździe, ale nie poprawia to jego sytuacji w lidze. -
@Byku-Duma-Warmii said in *Turniej pamięci Polish Magic Falcons*:
@Stefan-Joptwojmać
Chyba nikogo nie zadowala ten remis, ale bardziej powinien satysfakcjonować Konrada, bo grał na wyjeździe, ale nie poprawia to jego sytuacji w lidze.Tu grają jedni z najlepszych Polskich menago, więc i poziom jest wysoki;)
-
@Stefan-Joptwojmać
Wiem :slight_smile:, też chciałem zagrać, ale niestety zabrakło miejsca dla mnie w tym roku :(. -
@CorreThe Lepiej chyba podawać jacy menadżerowie są w tabeli niż nazwy klubów. Jak myślisz?
-
@Dovco_HandF
Dla osób, które nie grają w tym turnieju, a go obserwują to znaczenie lepiej :fingers_crossed:. -
-
-
@CorreThe
Widzisz dziś wygrałem z Tobą mając gorsze staty. Zwróć uwagę na ustawienie 433B - testuję je u Dovco w lidze z bardzo fajnymi rezultatami. Wygrywam mając gorsze statystyki ustawieniami 451, 4231, 442A oraz 433B.. to nie może być przypadek. -
Kurczę, forma @kondziowa1 może martwić, bo nawet w meczach u siebie nie może zdobyć punktu :(. Konrad trzymaj się na pewno z meczu na mecz będzie coraz lepiej.