🌍 ⚽ Inne piłkarskie ligi świata
-
@Byku-Duma-Warmii Teraz się zgadza z tematem idealnie. Przeniosłem post z topiku: Wiadomości sportowe - wszystko poza piłką nożną :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Dziękuję Jurku, że mi pomogłeś, bo sam jakoś nie mogłem przenieść :slight_smile: :fingers_crossed: -
@Byku-Duma-Warmii Nie ma sprawy chociaż nie do końca wiadomo czy to ja przeniosłem ci post czy @mihau1878. Robiliśmy to w tym samym czasie .
-
@mihau1878
Widać, że i za oceanem się zaaklimatyzował :slight_smile:, a jak już to zrobił to teraz pewnie seryjnie zacznie strzelać bramki :goal:. -
Przedstawiam wam bardzo ciekawy obrazek ze stadionu Galatasaray , ależ tam musi być gorąco .
-
@Byku-Duma-Warmii I że UEFA na to pozwala!
-
@Byku-Duma-Warmii Prijovic tez strzela w grecji.... Niezgoda w Ruchu a Legia bez napastnikow
-
@Rusewicz Na razie to największy problem Legionistów :thumbsdown_tone2:.
-
Necid drewno, swoim stylem gry przypomina mi rasialdinhio , Chukwu tak na prawde nie dostal szansy jeszcze wiec nie wiadomo na co go stac, Kucharczyk cos tam biegal aczkolwiek wiadomo - miewa przeblyski ale za rzadko, Hamalainen to tylko na ogony sie nadaje czyli ostatnie 10 minut. Powinni kupic dobrego napastnika, ktory gra regularnie i strzela te 15 bramek na sezon. Mieli dwoch bramkostrzelnych i obu sprzedali - troche tego nadal nie umiem pojac.
-
@Rusewicz Masz rację :thumbsup_tone1: . To była już zagadka nieśmiertelności przed rewanżem z Ajaxem w LE, bo kto sprzedaję sprawdzonych, bramkostrzelnych napastników mając nadzieję na awans w europejskich pucharach?
-
@Dovco_HandF
Niestety takie realia naszej piłki, że gdy już mają kogoś dobrego i sprawdzonego na naszych boiskach to go po prostu sprzedają, by na nim zarobić :(.
A co do tego stadionu Galatasaray, że UEFA na to pozwala, to nie wiem czy za coś takiego jakiejś kary finansowej nie było lub nie będzie. -
@Byku-Duma-Warmii Za jedną odpaloną racę dają karę, a za takie fajerwerki?
-
@Dovco_HandF
Nie wiem jak to jest z tymi racami, ale pewnie kary będą bardzo duże. -
@Byku-Duma-Warmii Tylko że w Turcji co mecz tak jest
-
@CorreThe
Tu też prawda, ale to nie nam już to rozstrzygać. Zostawmy to innym upoważnionym do tego organizacjom :fingers_crossed:. -
@mihau1878
Należało mu się :slight_smile:. -
W derbach Lizbony padł remis. Co bardziej zadowoliło Benficę, która jest pierwsza i nad swoim rywalem ma nadal taką samą przewagę.