MPG 2017 Statystyki
-
Husarya vs Aleja Gwiazd
Away Team:
cel 1 - Zalgiris 28,98 - Marcin6578 (C)
cel 3 - Stumbras 27,34 - Pawellus
cel 5 - Utenis 25,5 - daffy fragers
cel 7 - Jonava 22,24 - maqpax -
* przy równej liczbie punktów trzech (lub więcej) grup stworzona będzie mała tabelka z wynikami tylko zainteresowanych ekip
na razie liczymy wg małych punktów
-
@Marcin6578 @mihau1878 @Byku-Duma-Warmii @Dovco_HandF @ToomAnyWays @Stefan-Joptwojmać
Kapitanów proszę o porozumienie się w sprawie wyboru MVP bitwy.
Statystyki po 2 rundach pojawią się prawdopodobnie jutro
-
Polish Warriors vs Polish Legends
cel 1 - Trakai 28,21 - @Beata-Siemicka
cel 3 - Kauno Zalgiris 28,06 - @martin343
cel 5 - Suduva 25,07 - @daroo933
cel 7 - Atlantas 22,61 - @krystian16061994 (C, PM) -
@Łukasz-Kowalski statystyki?indywidualne średnie wszystkich menago odnośnie zdobytych punktów jak i progresów?
-
@krystian16061994 Do Boju!!!
-
Moderatorzy:
@mihau1878
@Stefan-Joptwojmać
@krystian16061994
Ligę zakładamy dziś o godzinie 20:30
Liga: Lithuania (Litwa)
Home Team:
cel 1 - Trakai
cel 3 - Kauno Zalgiris
cel 5 - Suduva
cel 7 - AtlantasAway Team:
cel 1 - Zalgiris
cel 3 - Stumbras
cel 5 - Utenis
cel 7 - Jonava -
MVP bitwy Polish Eagles vs Polish Legends został @Damiś27. Gratulacje dla Damiana .
-
@Byku-Duma-Warmii said in MPG 2017:
MVP bitwy Polish Eagles vs Polish Legends został @Damiś27. Gratulacje dla Damiana .
Debata nd MVP bitwy zajęła nam całe...3 sekundy . Gratki @Damiś27 :clap_tone1:
-
U nas w bitwie SL vs AG MVP został Stefan Joptwojmać. Gratulacje:)
-
@Byku-Duma-Warmii said in MPG 2017:
@Byku-Duma-Warmii @Dovco_HandF Chciałem podziękować za docenienie mojego wkładu oraz wyników jakie osiągałem w bitwie Polish Eagles vs Polish Legends.
-
Mam problem z wysłaniem zaproszeń do ligi, założyłem ją wg wskazówek wydałem 160 monet i wyskakuje mi taki komunikat:
Próbowałem kilka razy.
-
Okej już sobie poradziłem, po prostu trzeba dodawać pojedynczo, a nie tak jak ja wszystkich 7:)
-
@Stefan-Joptwojmać Wyloguj się z gry, zaloguj ponownie, następnie powtórz historię na drugiej przeglądarce. I daj znać co się dzieje, proszę.
-
MVP bitwy Husarya_PL - Polish Warriors zostaje @damśli7. Gratulacje :clap_tone2:
-
Rozesłałem zaproszenia pojedynczo, powiedzcie mi tylko czy otrzymaliście? U mnie jest potwierdzone, że poszło ode mnie 7 zaproszeń.
-
@Stefan-Joptwojmać said in MPG 2017:
Rozesłałem zaproszenia pojedynczo, powiedzcie mi tylko czy otrzymaliście? U mnie jest potwierdzone, że poszło ode mnie 7 zaproszeń.
Ja już jestem w lidze (w bitwie). Życzę powodzenia Spartacus Legends