MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Łukasz-Kowalski
Liga już jest przedłużona i powinna się utworzyć pomiędzy godziną 21:00 a 22:00 polskiego czasu. Nie położę się spać do czasu aż nie wyślę wszystkim zaproszenia poza szóstką włącznie ze mną z mojej ligi, która będzie widziała zaproszenia z automatu. Menadżerów z miejsc 7-12 proszę o zignorowanie zaproszenia i nie dołączanie do ligi, żebyśmy kogoś nie musieli zbanować (inaczej nie da się niechcianego delikwenta wyprosić z ligi).Oto szczegóły stworzonej ligi na dzień: 21 listopada (dzień urodzin mojej najmłodszej córeczki) 2016 roku:
Żeby nikt mnie nie posądził o to, że mam jakąś korzyść z utworzenia ligi - wybrałem teoretycznie najgorszą drużynę czyli na literę "w". Jak wiecie, w przypadku identycznego bilansu punktowego i bramkowego w OSM o miejscu w lidze decyduje litera alfabetu.
Jest kilka dni okresu przygotowaczego, ale liczymy z Łukaszem, że wszyscy finaliści się zmobilizują i dołączą już pierwszego dnia.
-
Ja chyba na tym etapie pożegnam się z MP gdyż wczoraj przegrałem niespodziewanie z iskiem ale jeszcze 2 kolejki a ja się nie poddaję
-
@Marcin657827
Walczyć trzeba do końca. Ja mam do końca ligi stratę 2 punktów do lidera i przed sobą mecze z dwoma, niezwykle ciężkimi i niewygodnymi rywalami. A mimo to... nadal mam nadzieję, że wygram ligę. Walczymy do końca! -
morale to mam na -100 i elegancko, ciezko cokolwiek tu grac, bylo dobrze a tu taki zjazd z autostrady na jakas boczna dziurawa uliczke
-
@Dovco_HandF Fajnie byłoby te pokemony potresować, więc trza się brać w garść i sięgnąć po ten awans!!!!!
-
@klosek said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Dovco_HandF Fajnie byłoby te pokemony potresować, więc trza się brać w garść i sięgnąć po ten awans!!!!!
No to ja czekam na ciebie. To jak w tej narodowej piosence:"Orły, pokemony dajcie mi skrzydła,
Gruzy popioły ziemi mi zbrzydła.
Ja bym tak pragnął pohulać z wami,
Lub tam na górach żyć z piorunami." -
@Dovco_HandF zawiało poezją na forum
-
@Marcin657827
można ? można -
@Marcin657827
Sama proza gry jest czasem nudna:angel_tone1: -
@ciamajda said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Pierwszy raz sędzia w kolorze niebieskim dał mi dziś czerwoną kartkę
Bo teraz to już nawet czarne konie zawodów między sobą się gryzą:
-
@Dovco_HandF to fakt
-
@ciamajda Na głównym też mi się takie cuda dzieją... Zwłaszcza jak grasz z e słabszą drużyną, która gra kiepską taktyką i weźmie obóz .... wtedy silnik żeby "usprawiedliwić" Twoją porażkę pakuje Ci czerwo z kapelusza... widziałem to u mnie nie raz
-
@Damiś27 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Półfinał MP - Grupa I 21/22
Gratulacje dla pierwszej szóstki! To na pewno już są moi rywale w Pokemonach:family_mmbb: -
W Półfinał MP - Grupa I już wszystko wiadomo. Awans do finału mają @ciamajda, @bylus22, @kalka301, @Rusewicz, @Damiś27, @damśli7 chciałem wszystkim pogratulować :clap_tone2: :first_place: . Wyróżnić największą miłą niespodziankę jak dla mnie jest @kalka301:clap_tone2: . Miło, że ktoś z mojej obecnej grupy będzie w finale. Myślę, że nikt na mnie nie stawiał i @kalka301, że zagramy w półfinale, a tym bardziej w finale. Zresztą ja też na siebie nie stawiałem.
-
Zobaczcie jaka walka! Cztery wyniki bezbramkowe - tu nikt nikomu nie folguje do końca
Gratulacje dla Cezarro za zasłużone wygranie ligi:clap_tone2: