đȘđž [Futbol] Primera Division, hiszpaĆska piĆka, piĆkarze...
-
@pimus1910 Kurcze, widziaĆem wczoraj na facebooku jedno genialne ujÄcie. Tylko jak teraz to znaleĆșÄ...
-
@Michal_ACM
Pewnie nie pamiÄtasz kto udostepniĆ? -
a jednak mam! Co prawda nie do koĆca z przodu, ale najlepsze jakie widziaĆem
-
I jeszcze takie bardziej z przodu:
-
@Michal_ACM
To drugie jest Ćwietne A zobacz to-magik
-
@pimus1910 To jest chyba najbardziej popularne dlatego go nawet nie wstawiaĆem Jest chyba zrobione w momencie gdy puszczaĆ koszulkÄ
-
@Michal_ACM
Uchwycone w idealnym momencie Ja dopiero dzisiaj je zobaczyĆem -
Mecz cudo, byĆem bezstronny oglÄ dajÄ c mecz ale liczyĆem na potkniÄcie Realu przed pĂłĆfinaĆem. Messi dreptaĆ po boisku ale jak juĆŒ dostawaĆ piĆkÄ to robiĆ rzeczy niesamowite. Powiem szczerze ĆŒe ucieszyĆ mnie gol Jamesa, ostatnimi czasy pomijany, zasĆuĆŒyĆ na tego gola. Barca w pierwszej poĆowie nie istniaĆa, w drugiej pomĂłgĆ czerwony Ramos bo gdyby nie on to mogĆo by byÄ rĂłĆŒnie
-
@CorreThe
Mnie totalnie zszokowaĆ-bo nawet nie zaskoczyĆ-brak Isco w podstawowym skĆadzie. A tym bardziej nie wpuszczenie go w ogĂłle na boisko. ByĆem zszokowany i zadowolony bo wiem jak Isco ostatnio gra i jego nieobecnoĆÄ to duĆŒy plus dla Barcy -
@mihau1878
Zawsze wiedziaĆem, ĆŒe Suarez ma talent aktorski -
Legendy La Liga na stadionie Legii juĆŒ 9 czerwca: http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/ligi-zagraniczne,mecz-la-liga-legends-poland-2017-na-stadionie-legii-w-warszawie,artykul,779313,1,459.html
-
@mihau1878
MoĆŒna powiedzieÄ, historyczna chwila. Dobry moment jak Suarez na Ćawce trzyma kciuki za niego przy karnym