Ligi w których gramy
-
@huzar-shakir
Nie planuje -
Wczorajsza moja wygrana na głównym koncie z całkiem doświadczonym menedżerem. Zresztą sami zobaczcie :slight_smile:
-
-
@mihau1878
Super obrazek :slight_smile:, od razu mi humor poprawił -
Wygrana przeciwko zgrupowaniu w Indiach
-
@maloba
Piękny wynik w meczu odwiecznych rywali -
Wczoraj postrzelaliśmy, dawno nie miałem takie wyniku z bardzo silnym rywalem, który miał ciut lepszy skład ode mnie w dodatku na wyjeździe. Oglądając symulacje można powiedzieć z nieba do piekła, a następnie znów do nieba. Wygrywałem 2:0 by jeszcze przed przerwą przegrywać 3:2. Co prawda druga połowa to tylko formalność, ale emocji było co niemiara.
-
@Stefan-Joptwojmać Niemal jak wczorajszy mecz Bayernu z Borussią w półfinale Pucharu Niemiec. Borussia jak ty przegrywała po pierwszej połowie, aby wygrać ostatecznie jak ty w twoim meczu :clap_tone1:.
-
Kilka kolejek wstecz również wygrałem wyjazd wysoko w tej samej lidze, ale przeciwnik był słaby załamał się i przestał grać:( Zacząłem grać 433 i od razu wpadają wysokie wyniki, chociaż zdarzyło mi się przegrać u siebie 5:0..
-
@Stefan-Joptwojmać mehmedi to mój ziomek cieszę się,że daje sobie radę
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@Stefan-Joptwojmać mehmedi to mój ziomek cieszę się,że daje sobie radę
Daje radę to mało powiedziane, bo jest wysoko w bardzo mocnej lidze, gdzie nie ma przebacz.
-
@Stefan-Joptwojmać Moja szkoła hahaha xD
-
@Stefan-Joptwojmać Wstawiłeś tylko pół tabeli -dołożę drugą połówkę
-
@Dovco_HandF Kogo ta liga z chęcią bym zagrał w takiej obstawie
-
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@Dovco_HandF Kogo ta liga z chęcią bym zagrał w takiej obstawie
Już chyba wiesz kogo ta liga
Ja takiej renomy nie mam, żeby trochę gwiazd OSM ściągnąć do ligi -
@Stefan-Joptwojmać ja też miałem okazję dwa razy przegrać z mehmedi, raz w pucharze 0:2 i raz w lidze 0 : 3 tak więc potwierdzam że to dobry zawodnik, ja zrobiłem błąd wychodząc dwa razy mocno ofensywną taktyką mimo że mehmedi ma mocniejszy skład. Brak doświadczenia w rewanżu ligowym postaram się poprawić wynik : )
-
Wygrana,bez problemu.Jedynie w finale pucharu @radek12_19 postawił ciężki warunki,jednak trofeum wpadło w moje ręce. @czarnykotlet osiągnął cel.Nie jest tak źle z chłopakiem
-
@huzar-shakir te moje remisy....
-
@radek12_19 @ToomAnyWays miał więcej