Moderatör sorunu
-
Arkadaşlar oyunda şu yaş için uygundur diye bir ibare yok ama bazı arkadaşlar oğlumun sorunu olduğunu söylemiş oyuna ya yaş ibaresi eklensin yahut bazı düzenlemeler yapılsın ayrıca cevap atmadan forumu kitlemek nedir ?
-
Ben oğlumun futbol stratejileri ile ilgili olmasını zaten istiyorum ve bu tip oyunlara yönlendiriyorum ama oyunda ki bu gibi durumlar psikolojisini etkiliyor daha önce de oyuna ileteceğinizi söyleyip dönüş yapmadınız eğer yapmayacaksanız yapmayın bu işi sağlıklı nesillerden bahsediyoruz
-
kendisi 11 yaşında da isim falan sormanızı anlamadım bayram bey ne gibi bir değişiklik olacak sorunumu kişiye özel mi çözeceksiniz ???? ve siz sorumlu musunuz moderatör ibaresi sizde yok ?
-
Türkçe çeviriler İngilizce aslına göre yapılmaktadır ve bu yazıları oyun yapımcıları belirlemektedir.
Biz OSM Türkiye görevlileri olarak şikayetinizi yapımcılara iletiyoruz ancak yapımcılar talepleri her zaman olumlu karşılayamayabilir.
Oyunun oğlunuzu olumsuz yönde etkilediğini düşünüyorsanız oyunu silmenizi tavsiye ederiz...