LM I LE - Europejskie puchary 2016/2017
-
@CorreThe
Chyba jednak wszystko rozstrzygnięte w tych parach w europejskich pucharach, które już widzieliśmy. -
Monaco zagrało słaby mecz. Jednak Juve w defensywnie potrafiło powstrzymać ofensywne zapędy Monaco.
-
@ToomAnyWays Monaco zagrało jakby spękane, że mogłoby wygrać z wielkim Juve. Trema ich zjadła. Może stawka meczu ich przytłoczyła? :thinking:
-
@Dovco_HandF Final juz jest znany , faworytem wydaje sie Juve ale final to final wszystko moze sie wydarzyc
-
Ja Bym tak szybko Monaco nie skreślał. Mają fajny potencjał w zawodnikach.
Grali jednak u siebie i na wyjeździe może być im ciężko odwrócić losy -
@mihau1878 Real ma problem z wloskimi druzynami a w szegolnosci z Juve . Kiedys mielismy kompleks niemcow grajac u nich na szczescie te czasy juz dawno za nami teraz czas naprawiac statystyki z wlochami
Jedyne czego sie boje to wlasnie Argetynczyka ze moze wsadzic bramke na wage Pucharu . Jak Kiedys Morientes i Morata .
-
@mihau1878
Ciekawe wywiady :fingers_crossed: -
@mihau1878
Po zwycięstwo United -
@Byku-Duma-Warmii tylko :flag_ea:
-
@maloba
Nie mogę się z tym zgodzić . Po pierwszej połowie powinno być 3:0 dla United, ale jak zwykle w tym sezonie skuteczności to my za grosz nie mamy -
@Byku-Duma-Warmii
Marcus Rashford trafia bezpośrednio z rzutu wolnego i jest 0:1! :goal: -
@Dovco_HandF
Uderzył to jak stary Rooney za dobrych czasów . Choć jest wygrana :slight_smile: to muszę trochę ponarzekać na zespół, bo dzisiejszy mecz nie był wcale jakiś super w ich wykonaniu, ale udało się wygrać. Po tym meczu lub nawet po tym sezonie trzeba wyciągnąć wnioski, by zespół zaczął więcej biegać i muszą poprawić skuteczność, bo klasowe zespoły potrafią wykorzystać jedyną sytuację w meczu i go wygrać, a my w takiej sytuacji w tym sezonie najczęściej remisowaliśmy :(. Tak nie powinno być w tak wielki klubie jakim jest Manchester. -
@Byku-Duma-Warmii Nie ma co narzekać. Zawsze mógłby paść remis...
-
@Michal_ACM
Wiesz bardziej narzekałem w kontekście całego sezonu, a nie bardziej tego meczu, bo taki zespół jak United nie powinien być ostatnią drużyną pod względem przebiegniętych kilometrów.