IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
@Dovco_HandF Jasne,nie zaprzeczę.Zależy jaką kadrę posiadasz.Każdy ma jakiś swój styl gry i dostosowuje danego gracza do swoich potrzeb:)
-
@huzar-shakir Tak, ale jak wiesz jest w grze w jednym czasie 1000 takich Hazardów, Messi czy Ronaldo. Nie przywiązywałbym się do nazwisk, tylko skupił na matematyce i odpowiednich parametrach zawodników do formacji, bez względu na to jak się nazywają i jakiej są narodowości. Jeżeli taki automatyzm w sobie wyrobisz, będziesz grał jeszcze lepiej niż grasz teraz. A ty już grasz świetnie.
-
@Dovco_HandF A tak z innej strony zapytam , gra bierze pod uwage w swojej matematyce ktora noge pilkarz ma lepsza ?
-
@maloba
Nie sądzę. Na początku zwracałem na to uwagę i ustawiałem lewonożnych na lewej stronie, a prawonożnych na prawej stronie, obserwując co się dzieje jak ich zamienię i wystawię prawonożnych np. na lewych stronach. Nie zauważyłem żadnej różnicy. I śmiem twierdzić, że silnik gry tego nie rozróżnia, a przynajmniej nie bierze pod uwagę w symulacji. Oczywiście są to moje prywatne spostrzeżenia i proszę, żeby nikt tego nie brał za pewnik.
-
@maloba
Generalnie ma to największe znaczenie w pomocy, dużo mniejsze w obronie, a najmniejsze w ataku i na bramce. I rzeczywiście zawodnik im starszy, tym szybciej może zostać zmieniony, choć niewątpliwie gra może grać nieco lepiej od młodszego. I kondycja spada mu zdecydowanie szybciej wg mnie. Aczkolwiek 100% pewności nie mam, ponieważ nigdzie to nie jest napisane. To także wynik własnych obserwacji i wiedzy nabytej w licznych ligach.:older_man_tone3: -
@huzar-shakir szczegolnie tym pilarz zamiast pilkarz duzej roznicy nie zauwazylem czesto kupuje starszych doswiadczonych za nizesze sumy niz mlodych .. kiedys uzbieralem srednia wieku 33 lata
-
@huzar-shakir ja patrze na to inaczej . wole np 4 obroncow po 33 lata w cenie 2 po 20 lat skoro nie ma duzej roznicy to po co przeplacac
-
@huzar-shakir
Dokładnie tak. W lidze z transferami jak grasz przeciwko mocnym menadżerom, transfery to 12-zawodnik, łamaga labo mocarz - to już od was zależy . -
@Dovco_HandF Dlatego niektórzy są zajefajnie w te klocuszki,a inni mniej:D