MPG 2017 Statystyki
-
@huzar-shakir Nie było czerwa było za to 50 % skuteczności
-
@krystian16061994 czyli super taksa
-
@huzar-shakir
Mój błąd wyszedłem niesprawdzoną jeszcze taktyką i efekt od razu widoczny . Ale człowiek uczy się na błędach i spróbuję z niego wyciągnąć wnioski :slight_smile: -
@Byku-Duma-Warmii dla Ciebie szkoda,że w takim momencie,jednak kto nie próbuje. ..
-
Znowu bitwa na styku
-
@Byku-Duma-Warmii a co to za granie niesprawdzonymi taxami w bitwie ?;(
-
@jepsztel
To nie tak, że on była nie sprawdzona, bo grałem nią już od pierwszej bitwy w MPG, tylko ani razu nie grałem nią na wyjeździe i chciałem zaryzykować i zagrać o 3 punkty w tym meczu, bo w pierwszym meczu tą taktyką kompletnie zdominowałem Martina. Nie udało się szkoda, gramy dalej jeszcze jest sporo do zrobienia. Ale zauważ, żeby nie 50% skuteczność Martina, to ktwo wie jak by było, bo on oddał 12 strzałów, a ja 7. -
@Byku-Duma-Warmii zauważ ,że gra zmienia się z dnia na dzień. A @martin343 ma mocne 442,więc dla odmiany on Ciebie zdominował .
-
-
@Byku-Duma-Warmii Zdominowales w strzałach 13:3 ale wynik był 1:1..Poza tym wtedy grales 433b a teraz 433a.Więc jednak inna taktyka grales.
-
@martin343 teraz też miał remis byczek.w oddaniu
-
-
@krystian16061994 Ale jatka! Jeden punkt różnicy - tu remis się wam należy :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF Taka walka już od kilku kolejek trwa, emocji w tej bitwie nie brakuje
-
@Dovco_HandF Remis nas nie interesuję, tylko wygrana XD Będzie bój do ostatniej kolejki!
-
@daroo933 Ale wszystkim innym by pasował remis w waszej bitwie .
-
@Dovco_HandF Przykro mi nie da rady xd