[Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup
-
Sportowa rywalizacja w piłce jest najpiękniejsza :fingers_crossed:. Brawo @cogito
-
2 ludzi z PE i 2 ludzi z H_PL awansowało do półfinałów :clap_tone1:
-
-
Nam ten turniej w ogóle nie wychodzi, PE niebawem zaczyna czwartą setkę, a my jeszcze 3 nie otworzyliśmy.......
-
@Stefan-Joptwojmać
bo pić trzeba umić -
@borynos said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać
bo pić trzeba umićHahaha gdyby to był turbokozak to przyznałbym Ci dodatkowe punkty, bo zanim wysłałem post to identyczne skojarzenia miałem!
-
-
Można dokupić 2 zawodników! Za ok godzinkę dodam tabelki.
-
@Stefan-Joptwojmać
No i zonk :face_palm_tone1: Nie wiem jak ja to zrobiłem,ale kupiłem dzisiaj zawodnika i zagrał z borynkiem chyba przez to weselicho mi sie cyferki w oczach pomieszały będzie kolejna kara dla PE -
@Stefan-Joptwojmać czyli już można bez przypału kupować, tak?
-
@ToomAnyWays
Teraz już tak -
@pimus1910 sprawdzimy i ocenimy, ale to już od następnej kolejki
-
@Stefan-Joptwojmać Polish Warriors 112 ten numer to kłopoty xD I SL w końcu 200 pkt osiągnięte Walka łeb w łeb
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
@Stefan-Joptwojmać
No i zonk :face_palm_tone1: Nie wiem jak ja to zrobiłem,ale kupiłem dzisiaj zawodnika i zagrał z borynkiem chyba przez to weselicho mi sie cyferki w oczach pomieszały będzie kolejna kara dla PEOj chyba będzie więcej kar, bo widzę innych menago, którzy zrobili dokładnie tak samo jak Ty.
-
@pimus1910 said in [Turniej] Puchar Ekstraklasy Grup:
Borynek czemu mi bramkarza sprowokowałeś
Taka taktyka
ale, przed zejściem do szatni zdążył zaczarować bramkę -
Dziś nie mogę być na symulacji także wszelkie tabelki, sprawy itp będę załatwione jutro, jak ktoś może to niech wstawi wyniki.