Avrupa'dan Futbol
-
@cassano90 şuanki durum için çok zor umarım sonrası için federasyon yetkililerinin kafası dank ederde artık şu çukurdan kurtuluruz yoksa aynen yerimizde saymaya malesef devam ederiz bide şu var en azından ülke sıralamasında geriye düşmememiz lazım sanırım arkamızda belçika,isviçre falan var yoksa ligimizdeki şampiyon takım bile ön eleme oynar ki ön elemelerdeki genel performansımız ı az çok hatırlarsın
-
@Bilocan-Bingul ön elemelerde berbat durumlardayız. mesela ben şu an fenerbahçenin 2.olmasını istemiyorum. çünkü biliyorum zaten elemelerde elenip yine kupa 2 ye düşeceğiz.
-
@cassano90 bende artık her yıl kupa 2 yi görmekten bıktım zaten
-
@Bilocan-Bingul epey bir zamanda göremeyeceğiz zaten. yani hiç yoktan önümüzdeki sezon kupa 2, sonraki sezon fenerin hali belli transferler zor çünkü bütçe az. bonservissiz oyunculardan biraz iyi isimleri toplarsak inşallah başarılı oluruz gibi
-
@cassano90 İnşallah kardesim zaten benim avrupada gs yi bjkyi falan desteklememin nedeni budur ülke puanını korunması
-
@Bilocan-Bingul valla öyle ülke puanı için ancak takımlarımız başarılı olamıyor ki.
-
@cassano90 aslında düşünüyorum da başakşehirin mi şampiyonlar ligine gitmesi hayırlı olur yoksa fenerin mi şuam iki takım arasındaki gidişata göre
-
@Bilocan-Bingul şu an ki şartlar da başakşehir derim ben. daha aktif futbol oynuyorlar bizim gibi değil adamlar. ama tabii şampiyonlar liginde farklı. ama biz gitsek bizim içinde değişen bir şey olmayacak.
-
@cassano90 yani orası öyle ama tecrübe faktörü de var biraz konyasporun durumu mesela
-
@Bilocan-Bingul illa ki öyle ama ben açıkçası takımıma güvenmiyorum sağı solu belli olmuyor
-
@cassano90 orası öyle kardeşim düzgün oynamiyoruz heyecan yok enerji yok herşey yok oldu resmen malum kişi sayesinde
-
@Bilocan-Bingul 2018 mayıs ayında kurtulacaz inşallah
-
@cassano90 kardesim daha önce demistin ama yine de inşallah diyelim aslında 41 defa inşallah desek belki kabul olur
-
@Bilocan-Bingul biliyorum demiştim de yine zor gibi ya, şimdi kulüpte içerideki bir ton adam hep azizci. yani yine bir seçime gidilse azizin seçilme oranı yüksek. tabii adaylığını koyarsa. ki inşallah koymaz yeter bıktık adam ben 3 yaşındayken kulübün başına geçmiş ben geldim 22 ye hala azizi görüyorum. fenerbahçeyi tanıdım tanıyalı başka başkan görmedim
-
@cassano90 aynen bende 19 um bebeklikten beri şu aziz ile uğraşıyoruz
-
This post is deleted!
-
@kağan-baykal öncelikle "lan" tarzı kelimeleri burada kullanarak ortamı germemen daha doğru olur kardeşim. ayrıca söylediğine ithafen federasyon destekli takım olur mu bunu açıkla bakalım?(söz konusu takım bjk)
@Bilocan-Bingul az kaldı az kurtulacağız inşallah
ayrıca dün juventus monacoyu bombaladı finalde juve-real eşleşmesinin sonucu sizce ne olur ?
-
bu arada real juve eşleşmesi dedim de şimdi maçın durumuna baktım dk 35 atletico 2-0 yeniyor. gol yemeden atacağı 1 gol ile uzatmalar 2 gol ile direk finale çıkarlar.
inşallah atletico çıkar da juve de finalde atleticoyu devirir şampiyonluğa artık bir italyan takımı ulaşır. çünkü juve en son 96 da şampiyon oldu . artık bu kez kazansınlar yav -
@cassano90 aynen italyan futbolu artık şu patlamayı yapmalı umarım kıvılcımı bu olur hernekadar la ligayı çok beğensemde artık bende haiften onları görmekten sıkılmaya başladım
-
@cassano90 Başakşehiri sevmememden beşiktaşlı olduğumumu çıkardın?