Avrupa'dan Futbol
-
@Bilocan-Bingul şu an ki şartlar da başakşehir derim ben. daha aktif futbol oynuyorlar bizim gibi değil adamlar. ama tabii şampiyonlar liginde farklı. ama biz gitsek bizim içinde değişen bir şey olmayacak.
-
@cassano90 yani orası öyle ama tecrübe faktörü de var biraz konyasporun durumu mesela
-
@Bilocan-Bingul illa ki öyle ama ben açıkçası takımıma güvenmiyorum sağı solu belli olmuyor
-
@cassano90 orası öyle kardeşim düzgün oynamiyoruz heyecan yok enerji yok herşey yok oldu resmen malum kişi sayesinde
-
@Bilocan-Bingul 2018 mayıs ayında kurtulacaz inşallah
-
@cassano90 kardesim daha önce demistin ama yine de inşallah diyelim aslında 41 defa inşallah desek belki kabul olur
-
@Bilocan-Bingul biliyorum demiştim de yine zor gibi ya, şimdi kulüpte içerideki bir ton adam hep azizci. yani yine bir seçime gidilse azizin seçilme oranı yüksek. tabii adaylığını koyarsa. ki inşallah koymaz yeter bıktık adam ben 3 yaşındayken kulübün başına geçmiş ben geldim 22 ye hala azizi görüyorum. fenerbahçeyi tanıdım tanıyalı başka başkan görmedim
-
@cassano90 aynen bende 19 um bebeklikten beri şu aziz ile uğraşıyoruz
-
This post is deleted!
-
@kağan-baykal öncelikle "lan" tarzı kelimeleri burada kullanarak ortamı germemen daha doğru olur kardeşim. ayrıca söylediğine ithafen federasyon destekli takım olur mu bunu açıkla bakalım?(söz konusu takım bjk)
@Bilocan-Bingul az kaldı az kurtulacağız inşallah
ayrıca dün juventus monacoyu bombaladı finalde juve-real eşleşmesinin sonucu sizce ne olur ?
-
bu arada real juve eşleşmesi dedim de şimdi maçın durumuna baktım dk 35 atletico 2-0 yeniyor. gol yemeden atacağı 1 gol ile uzatmalar 2 gol ile direk finale çıkarlar.
inşallah atletico çıkar da juve de finalde atleticoyu devirir şampiyonluğa artık bir italyan takımı ulaşır. çünkü juve en son 96 da şampiyon oldu . artık bu kez kazansınlar yav -
@cassano90 aynen italyan futbolu artık şu patlamayı yapmalı umarım kıvılcımı bu olur hernekadar la ligayı çok beğensemde artık bende haiften onları görmekten sıkılmaya başladım
-
@cassano90 Başakşehiri sevmememden beşiktaşlı olduğumumu çıkardın?
-
@kağan-baykal başakşehiri şu an sevmeyen tek takım kim? bjk. he sen başka bir kulübün taraftarı olabilirsin fark etmez ki önce ki federasyon başkanlarını ortaya dökmeyeyim istersen?
@Bilocan-Bingul italyan futbolu da tıpkı premier lig gibi bir şey. ne zaman ne olacağı yüzde 60 ihtimalle belli olmuyor. inanılmaz bir galibiyet serisi olan juventusun seriye son veren takımı aynı şehrin diğer takımı torino oldu. o ligin en sürpriz ekibidir torino. futbolları zevkli. her an her takım sürpriz yapabilir. ancak la liga da bu böyle değil. kazananlar çoğunlukla bellidir. arada bir çok nadir sürpriz yapabiliyorlar ancak ben ispanyolları sevmediğim için pek ilgi duymuyorum.
-
@cassano90 kardeşim eski la ligaya arada bakarım eski dönemlerinde her çeşit takım avrupada oluyordu real ve barcada ozamanlar şuanki kadar dominant değildi Valencia, celta,deportivo,betis,sociedad,Mallorca falan ozamanlar şampiyonlar ligi falan görüyorlardı Atletico, sevilla ozamanlar kume takimlariydi(1998-2004) arası dönemden bahsediyorum la liganin en çok yıllarını seviyorum o dönemi hala bi umut bekliyorum
-
@Bilocan-Bingul evet önceden atletico falan çöp idi sociedad deportivo bunları bilirim adamlar iyiydiler ama bu saatten sonra zor hele ki barca,real,sevilla,aletico gibi takımlar bu denli transferler yaparlarken imkansız gibi bir şey. mesela şimdi real madrid, adamlar ronaldo gibi adamlar gittikten sonra onların yerini dolduracak oyuncuları alıyorlar. brezilya da yeni neymar olarak adlandırılan bi çocuk varmış onu transfer edecekler. ondan sonra bi tane de 16 yaşında bi çocuk varmış yetenekliymiş o var yine. yani adamlar 3-4 sene sonrasının planlarını yaparlarken ve diğer takımların transfer bütçeleri kısıtlı iken eski zamanların geri gelmesi zor.
-
@cassano90 öyle en azından şu yayın gelirleri diğer takımlar arasında pay edilse hafif bir kıpırdanma olabilir
-
İngiltere Ligi kuracağım arkadaşlar bu ligde ise takımları kura çekerek belirleyeceğiz asla bir kayırma olmayacaktır. Lige gelmek isteyen varsa mesaj atsın
-
@Bilocan-Bingul aynen öyle alışılmış takımların şampiyonluğunu görmek sıktı artık. mesela ben kalkıp da bi antalyasporu bi başakşehirin bi torinonun bi southampton falan şampiyon olmasını isterim.