Pomoc OSM 🤔
-
Ja również mam identyczny problem. Nie mogę dokonać żadnych zmian na profilu. Chciałem dodać opis, do tego jakąś grafikę i po zapisaniu i odświeżeniu strony nic się nie dzieje
-
-
Mam problem ze skautem w Pucharze Ekstraklasy Grup
-
@ToomAnyWays Jak do jutra będzie to samo, daj mi znać. Dziś znowu są jakieś dziwne awarie w OSM....
-
@Dovco_HandF Nadal mam ten sam problem, nie mogę wysłać skauta ani nikogo kupić.
-
@ToomAnyWays Ok, zgłaszam cię do serwisu :ok_hand_tone1:
-
Mam pytanie, bo nie wiem do końca czy to problem i powinienem go zgłosić, otóż od kilku dni na 3 slocie nie idą mi transfery. Na s1 i s2 robie ich kilkanaście dziennie a na s3 kompletnie nic. Przez 4 dni sprzedałem dwóch graczy mimo ciągłego wystawiania 4 zawodników. Rozmawiałem z tristanem, graczem z PW, on również ma taki sam problem i również na 3 slocie. Może to tylko przypadek, ale wolę zapytać. To początek ligi i zostałem strasznie z tyłu przez brak transferów, można to jakoś sprawdzić?
-
@havsky Niestety czasami bywaja takie zastoje.... staraj sie po kazdym oknie transferowym troche znizac cene zawodnia. Ostatnio mialem taki sam problem w bitwie, az w koncu w ciagu dnia zarobilem chyba ze 100mln bo zaczelo wszystko schodzic jak leci.
-
@havsky To nie błąd. Są takie przejściowe zastoje w transferach. Jest na to rada. Wycofujesz wszystkich z listy i wystawiasz ciut mniej niż poprzednio. Działa to na zasadzie resetu komputera jak się zatnie. Z tym, że najlepiej jest wtedy tych samych zawodników wystawić za nieco mniejszą kwotę czyli np. jak zawodnik jest wart 1 000 000, a ty go wystawiłem na Transfer Listę (TL) za 2 500 000 (250% wartości zawodnika), to po wycofaniu z TL-u wystaw go za 2 450 000 (245% wartości zawodnika). Powinno pomóc :thumbsup_tone2:.
-
Dzięki bardzo, zrobie wg wskazówek i przekaże instrukcje tristanowi. Pozdrawiam
-
@havsky Kto pyta nie błądzi, szybciej trafia do domu i mniej traci kasy oraz nerwów .
-
@Dovco_HandF O tak, co do nerwów to trochę ich było. Mam nadzieję że teraz transfery ruszą
-
@ToomAnyWays Nic się nie zmieniło od tego czasu, a w temacie na forum Solving Bugs widziałem że sporo osób ma ten problem.
-
@havsky Nie narzekaj na brak sprzedaży. Pokombinuj. @Dovco_HandF pisał o zmniejszeniu ceny i ja się z nim zgodzę.Akurat w jednej kwestii.Dembele,którego masz na liście za prawie 80 milionów ciężko będzie sprzedać.W jego przypadku pomyśl o obniżeniu ceny.Poza tym rób korekty z innymi grajkami.Ja przeczekałem zastój i efekty są,a gram przecież w tej samej lidze co Ty.
-
Już zmniejszyłem cenę Dembele, rady od Dovco się sprawdziły. Gracze zaczęli się sprzedawać, u Tristana też jest lepiej tak więc dzięki za pomoc A Ty @huzar-shakir szykuj kadre bo dziś wielki mecz heheh żarcik nie nastawiam się na wiele, ale postaram się skraść Ci chociaż dwa punkty, tym samym zarobić już 5 remis w lidze Jak dotąd wpadły mi 4 remisy na 6 meczy póki co tylko w pucharze trochę lepiej idzie.
-
@huzar-shakir Lepiej byś nie wydał to będę miał cień szansy na remis w tym spotkaniu
-
dlaczego nie moge niczego dodac do swojej wizji?, niby klikam save, jest akcept a nie pojawia sie w profilu...
http://s10.ifotos.pl/img/rankpng_aqernnq.png chcialem sobie wrzucic to ..