LOTTO Ekstraklasa
-
@maloba Oglądałem ten mecz. Pierwsza połowa była wyrównana, druga to dominacja Legii Warszawa. Legia wygrała 2-0 i chyba nie chciała więcej strzelić, bo marnowali sytuację. Sędzia liniowy (a nawet 2) popełnili 2 błędy w spalonych i powinien być jeszcze jeden kary za wejście nakładką/niebezpieczne zagranie przy oddawaniu strzału w polu karnym
-
@mihau1878 said in LOTTO Ekstraklasa:
Onet czyli jak zwykle piszą bzdury. Nic nie jest jeszcze pewne, mam info z pierwszej ręki, a wszystko zależy w dużej mierze od tego jak zakończymy sezon oraz jakie oferty dostanie trener. Zastanawianie się teraz czy odejdzie czy nie to tak jak prognozowanie pogody w maju
-
@Stefan-Joptwojmać Pewnie masz rację, ale podobnie jak w Onecie donosi przegląd:
http://www.przegladsportowy.pl/pilka-nozna/lotto-ekstraklasa,michal-probierz-odejdzie-jagiellonia-bialystok-poszukuje-trenera,artykul,782820,1,718.html -
Pismaki szukają sensacji jak to bywa zrzynają jedni od drugich
-
Tak jak Robert napisał, teraz nie ma co przewidywać czy Probierz zostanie na dłużej w Jagiellonii czy, bo kto wie co będzie na koniec sezonu :thinking:. Po sezonie będziemy dopiero zdecydowanie mądrzejsi.
-
@Damiś27
Tak właśnie się kończą takie sprawy. Nie wiem czy czasem to nie jest początek końca Ruchu Chorzów :thinking:. -
Tak przedstawia się zestaw meczy na kolejkę naszej kochanej Ekstraklasy :slight_smile:
-
@maloba
Zobaczymy co się wydarzy, ale każda strata punktów którejś drużyn z czołowej czwórki będzie oznaczać coraz mniejsze szanse na zdobycie tytułu Mistrza Polski :flag_pl:. -
@Byku-Duma-Warmii Polska liga jest przewrotna tutaj do ost kolejki bedzie wesolo
-
@maloba
Dlatego właśnie każdy z nas uwielbia ją oglądać, bo zawsze jest wesoło i każdy z każdym może wygrać. -
-
Skróty meczów 33 kolejki LOTTO Ekstraklasy:
- Grupa Mistrzowska
- Grupa Spadkowa
-
@Damiś27
Super robota Damian -
Najlepszy zawodnik kwietnia w Polskiej Ekstraklasie - Cillian Sheridan