• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016

Scheduled Pinned Locked Moved Czat
1.2k Posts 38 Posters 230.0k Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • K Offline
    K Offline
    Kazuio Polish Users
    wrote on last edited by

jak już sie uparliście na te screeny to na koniec ligi niech każdy podeśle screena i potem będziecie weryfikować tabele, proste.

btw.
    **jak widzę organizację MP w tym roku ( a gram trzecie MP z rzędu) i to co się wyprawiało począwszy od kwalifikacji: nieprzestrzeganie regulaminu, miesiąc przerwy, " widzi mi się organizatorów " ,zmiany zasad w trakcie, to na 100% nie będę w takim syfie uczestniczył w przyszłej edycji.
    Albo będzie z góry ustalone wszystko przed MP, cały regulamin bez możliwości zmian w trakcie ,albo sami sobie grajcie. Bo robicie prywatę że hej. Jak widzę ,że teraz się przepychacie o towarzyskie to się śmiać chce po prostu, totalna amatorszczyzna. I Wy sie dziwicie ,że w tym roku tak mało osób chciało grać MP? Nie wstyd Wam ? **

1 Reply Last reply
    1
  • Michal_ACMM Offline
    Michal_ACMM Offline
    Michal_ACM
    wrote on last edited by

Przecież nie da się sprawdzić sparingów na koniec sezonu. Widać tylko w danej kolejce 😉

pimus1910P 1 Reply Last reply
    0
  • pimus1910P Offline
    pimus1910P Offline
    pimus1910
    replied to Michal_ACM on last edited by

@Michal_ACM
    Jak czytam te niektóre posty to sam nie wiem co myśleć...Niektórzy zachowują się jakby grali w OSM od wczoraj..Czy tak ciężko przyjąć do wiadomości zasadę,że nie ma grania sparingów? Jak już było napisane-to będą wyrywkowe kontrole. Łukasz napisał,że w razie problemów z weryfikacją-więc może się zdarzyć jakiś problem techniczny i może być ciężko sprawdzić-takie moje gdybanie. Czy naprawdę zawsze ktoś musi robić jakieś problemy? Nie można przyjąć tego co zostało ogłoszone i w spokoju przygotowywać się do startu ligi? Kazuio-skoro jesteś taki wymagający to proponuję Tobie zorganizować takie Mistrzostwa od A do Z ,załatwić nagrody i być cały czas do dyspozycji. trochę zrozumienia panowie. Powodzenia :goal:

1 Reply Last reply
    0
  • CezarroC Offline
    CezarroC Offline
    Cezarro
    wrote on last edited by

Głosowaliście w większości żeby nie grać sparingów , to teraz macie co chcieliście .Trzeba było głosować za rozgrywaniem , wtedy by nie było problemów. Więc proszę się podporządkować woli Organizatora ,i bez żadnego marudzenia mi tutaj.

Dovco_HandFD 1 Reply Last reply
    1
  • Dovco_HandFD Offline
    Dovco_HandFD Offline
    Dovco_HandF Community Manager
    replied to Cezarro on last edited by

Liga pełna, wszyscy dołączyli. Gramy. Szkoda, że bez sparingów. Fajne akcje w sparingach odchodzą, taka dodatkowa, pozytywna napinka:lifter_tone5:.

dovcohandf.osm@gmail.com
    "Imagination is more important than knowledge...“ Albert Einsteintext alternatywny
    We wszelkich sprawach gry - kontakt z adminami tylko w języku angielskim lub częściowo w języku polskim na >>Polskie Forum>>Pomoc
    text alternatywny

cogitoC 1 Reply Last reply
    1
  • cogitoC Offline
    cogitoC Offline
    cogito
    replied to Dovco_HandF on last edited by

@Dovco_HandF
    Wiesz, głosowanie zawsze można powtórzyć. Wystarczy założyć, że to poprzednie było tylko opinią kilku kolesiów i tym samym nie bierzemy tego pod uwagę 😉

alt text

Dovco_HandFD 1 Reply Last reply
    0
  • Dovco_HandFD Offline
    Dovco_HandFD Offline
    replied to cogito on last edited by

@cogito Większość zadecydowała, to gramy bez sparingów. I tak już zostanie.🏢

dovcohandf.osm@gmail.com
    "Imagination is more important than knowledge...“ Albert Einsteintext alternatywny
    We wszelkich sprawach gry - kontakt z adminami tylko w języku angielskim lub częściowo w języku polskim na >>Polskie Forum>>Pomoc
    text alternatywny

1 Reply Last reply
    0
  • Sochaczew86S Offline
    Sochaczew86S Offline
    Sochaczew86
    wrote on last edited by

O kurde,co tu sie dzieje..Where sparta?!!dawać chłopaki w morde go i nożem!

1 Reply Last reply
    1
  • CezarroC Offline
    CezarroC Offline
    Cezarro
    replied to Łukasz Kowalski on last edited by

@Łukasz-Kowalski

Wszyscy powinni oddać głosy , żeby było sprawiedliwie. Jeżeli mamy 9 głosów na NIE to jeszcze jest możliwy remis ,oczywiście jeśli ci ,którzy głosów nie oddali zagłosują na TAK. Przy wyniku remisowym trzeba by zarządzić dogrywkę , a wtedy raczej większość zagłosuje na TAK ,żeby uniknąć komplikacji z wysyłaniem screenów.

Dovco_HandFD Damiś27D 2 Replies Last reply
    1
  • Dovco_HandFD Offline
    Dovco_HandFD Offline

@Cezarro Kto nie głosował - proszę głosować✈

dovcohandf.osm@gmail.com
    text alternatywny

Łukasz KowalskiŁ 1 Reply Last reply
    1
  • Damiś27D Offline
    Damiś27D Offline
    Damiś27 Polish Users

@Cezarro Ludzie boicie się zagrać tak? Dla mnie dyskusja skończona, większość zdecydowała na NIE i koniec dyskusji. Finał się zaczął, Ci co nie oddali głosu to kogo wina? Moja? Jak glosujecie na w wyborach i nie pójdziecie to co powtarzają wybory? Zastanówcie się tak będzie sprawiedliwie....A nie że ten co kasę ma większe szansę na mistrzostwo czy dobry wynik.
    To jest moje zdanie. Koniec Kłótni

CezarroC 1 Reply Last reply
    0
  • Łukasz KowalskiŁ Offline
    Łukasz KowalskiŁ Offline
    Łukasz Kowalski
    replied to Dovco_HandF on last edited by

9 głosów było na NIE
    Organizator nie głosuje we własnej sprawie, tylko przychyla się do woli większości.

Proszę wszystkich o zakończenie wszelkich dyskusji, ponieważ nie ma to sensu. Skupiamy się sportowo na finale.

0
  • CezarroC Offline
    CezarroC Offline
    Cezarro

@Łukasz-Kowalski

Ale momencik , przecież 9 głosów na 18 to nie jest żadna większość ,tylko połowa , tak ? Natomiast Organizator jest również uczestnikiem , więc powinien także oddać swój głos na którąś z opcji .

Łukasz KowalskiŁ 1 Reply Last reply
    0
  • CezarroC Offline
    CezarroC Offline
    Cezarro
    replied to Damiś27 on last edited by

@Damiś27

A Ty przestań pisać takie głupoty , chyba sam się boisz

Damiś27D 1 Reply Last reply
    0
  • Łukasz KowalskiŁ Offline
    Łukasz KowalskiŁ Offline
    Łukasz Kowalski

@Cezarro

jak z dziećmi, okiełznać Was wszystkich i wszystkie Wasze zachcianki to trzeba sporo cierpliwości...

Łukasz Kowalski NIE

10 głosów na NIE...

mam nadzieję, że to byłoby na tyle w tym temacie, dobrej nocy 🙂

2
  • Damiś27D Offline
    Damiś27D Offline
    Damiś27 Polish Users

@Cezarro To może zagraj sobie mistrzostwa Polski w normalnej lidze... Też wydasz monet dużo jak Ci nie szkoda. Abo mam pomysł ZAFUNDUJ innym MONETY na MISTRZOSTWA POLSKI.

0
  • Damiś27D Offline
    Damiś27D Offline
    Damiś27 Polish Users

@Łukasz-Kowalski Brawo dla @Łukasz-Kowalski zrobił jak należy. Chciał zachować bezstronność jako organizator, ale się nie dało.

1 Reply Last reply
    0
  • CezarroC Offline
    CezarroC Offline
    Cezarro

@Damiś27

Wydaję tyle ile mi się podoba ,i Tobie nic do tego. A monety sam sobie zafunduj , albo zainwestuj w maść na ból dupy , bo widzę że cię boli że ktoś ma więcej .

1
  • Damiś27D Offline
    Damiś27D Offline
    Damiś27 Polish Users

@Cezarro Gramy po to w takich ligach, żeby szanse były równe....

0
  • CezarroC Offline
    CezarroC Offline
    Cezarro

@Damiś27

Ja już skończyłem dyskusję z Tobą bo mnie denerwujesz , więc wolę się wyłączyć zanim się to skończy dla mnie blokadą dostępu do forum ⛔

1 Reply Last reply
    0

• 1
  • 2
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 60
  • 61
  • Login