MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY
-
@huzar-shakir na szczęście jest zastępca heh Jest coś w tym co mówisz, ale to nie ja tam rządzę. Moim zdaniem co niektórym brakuje doświadczenia i chęci. Ja też jestem świeżak, ale okazuję zainteresowanie, bo jak coś robić to konkretnie, albo wcale. Gdyby każdy tak podchodził to już dawno profile grup wyglądały by inaczej, a najprawdopodobniej byłoby ich mniej. Moim zdaniem zamiast dwóch średnich "zaprzyjaźnionych" ze sobą grup lepiej zrobić jedną mocną z najlepszych graczy. Ale to tylko teoria
-
@Łukasz-Kowalski - Czy na obecnym etapie jest już możliwe dokładniejsze określenie terminu startu rozgrywek? Chodzi o zaplanowanie wolnego slota przez uczestników.
-
Jeśli jeszcze nie jest za późno
32
ŁukSal http://pl.onlinesoccermanager.com/Users/14064077/Profile
ConanBarbarzynca http://pl.onlinesoccermanager.com/Users/595986347/Profile -
@Pawellus said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
@Łukasz-Kowalski - Czy na obecnym etapie jest już możliwe dokładniejsze określenie terminu startu rozgrywek? Chodzi o zaplanowanie wolnego slota przez uczestników.
jutro, pojutrze zapadnie decyzja
-
moim zdaniem forum na apce... Ci co sa nowi zobaczyli by nowa opcje i napewno by probowali wchodzic...
-
@Łukasz-Kowalski. - i jak z decyzją, kiedy startujemy?
-
@AC-Bubol said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
@Łukasz-Kowalski. - i jak z decyzją, kiedy startujemy?
jutro ogłoszę
-
@Łukasz-Kowalski szczeze mi by pasowalo po 10 czerwca nie wiem jak innym ?
-
@Łukasz-Kowalski - Jeśli moje skromne zdanie jakoś się liczy, to też jestem za tym, aby między zakończeniem aktualnych lig MPG, a rozpoczęciem MPP było przynajmniej kilka dni przerwy.
-
@maloba said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
@Łukasz-Kowalski szczeze mi by pasowalo po 10 czerwca nie wiem jak innym ?
jeśli tak Ci pasuje, to musimy to uwzględnić w takim razie
-
@Pawellus said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
@Łukasz-Kowalski - Jeśli moje skromne zdanie jakoś się liczy, to też jestem za tym, aby między zakończeniem aktualnych lig MPG, a rozpoczęciem MPP było przynajmniej kilka dni przerwy.
MPP wystartuje w trakcie 5 rundy MPG. Ligi retro w niczym nie wadzą MPG, nie ma przy nich dużo roboty i kosztów.
-
Da radę podać datę, nie chciałbym trzymać wolnego konta, ani też rezygnować w trakcie ligi. Jeśli będzie dokładna data to można wybrać odpowiednio długą ligę i zagrać MPP z marszu bez przerw. Proponuję 18 albo 25 czerwiec i wtedy będzie wszystko jasne
-
Spokojnie. Łukasz pisał, że dziś będzie wiadomo. Trzymajcie konta. Musicie zrozumieć, że zapisanych jest bardzo dużo osób. W pierwszym poście macie napisane mniej więcej kiedy, przedłużyły się zapisy więc i start musi się przesunąć o ten czas tak +-
-
Gdzie niby widzisz zapisanych bardzo dużo osób ? Zapisały się , o ile się nie mylę ,łącznie 32 pary - czyli 64 osoby , w tym 1 para zagraniczna . Zatem z Polski będzie 31 par ( 62 osoby ). Nie osiągnięto zatem nawet zakładanej początkowo liczby 48 par. Robisz różne zestawienia i statystyki , więc policz ile procent polskiej społeczności OSM stanowią 62 osoby , i czy to jest dużo .
-
@Cezarro said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
Gdzie niby widzisz zapisanych bardzo dużo osób ? Zapisały się , o ile się nie mylę ,łącznie 32 pary - czyli 64 osoby , w tym 1 para zagraniczna . Zatem z Polski będzie 31 par ( 62 osoby ). Nie osiągnięto zatem nawet zakładanej początkowo liczby 48 par. Robisz różne zestawienia i statystyki , więc policz ile procent polskiej społeczności OSM stanowią 62 osoby , i czy to jest dużo .
Nie możemy na każdego czekać z ligą, Łukasz dziś poda termin jak już pisał, nie szukajcie sensacji i uzbroicie się w cierpliwość.
-
@Stefan-Joptwojmać Jasne.Wystarczyło wcześniej zostawić jeden slot.
-
@huzar-shakir said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
@Stefan-Joptwojmać Jasne.Wystarczyło wcześniej zostawić jeden slot.
Nie mam z tym problemu , mam 2 wolne konta :slight_smile: