MPG 2017 Statystyki
-
@Marcin657827 Zgadza się i pozazdrościć jak Ci się piłkarze sprzedają mi ostatnio nic nie schodzi. Chyba OSM uznał że mi taka kadra wystarczy
-
@Marcin657827 Ja na początku wykorzystałem i dobrze mi schodzili, a od 30 maja nikt mi się nie sprzedał
-
-
@Stefan-Joptwojmać Dzięki za bitwę trzymająca w napięciu do ostatniej kolejki!
-
@Stefan-Joptwojmać Dzięki za bitwę trzymająca w napięciu do ostatniej kolejki!
Również dzięki zabrakło nam.. minuty do zmiany w oddaniu, dużo ryzykowaliśmy czekając praktycznie do końca, akurat dziś symulacja musiała być najwcześniej w ciągu ostatnich 7 dni:)
-
Dzięki panowie za grę. Ostatnie kolejki były bardzo emocjonujące. Powodzenia w ostatniej bitwie. Dorzucam progresy.
-
@Stefan-Joptwojmać Thriller! Różnica tylko - 3 punkty! :clap_tone1:
-
Ja muszę odpocząć od bitew. Przegrane dwie bitwy przez moje złe decyzje ostatniej kolejce.
-
@Stefan-Joptwojmać Ja zmieniłem takse w trakcie trwania meczu bo chciałem oddać @ToomAnyWays a okazało się, że oddaje mi. Kto wie jakby wtedy to się potoczyło! Dla nas cenne zwycięstwo, mamy cel powalczyć o podium!
-
Teraz musimy wygrać z AG. Trzeba na nich uważać. Pokazali już że potrafią grać jak równy z równym.
-
@ToomAnyWays to że AG nie wygrało jeszcze bitwy nie oznacza że nie będzie tego pierwszego razu akurat przeciwPW.potencjał jest.motywacja także. jednakże powodzenia.
-
@huzar-shakir Nikt nie napisał, że nie mają szans z nami wygrać bo mają ..
-
@Stefan-Joptwojmać Ja zmieniłem takse w trakcie trwania meczu bo chciałem oddać @ToomAnyWays a okazało się, że oddaje mi. Kto wie jakby wtedy to się potoczyło! Dla nas cenne zwycięstwo, mamy cel powalczyć o podium!
Wiem o tym, byliście monitorowani obaj przeze mnie od 20:00, zmieniłeś na strzały oraz normalnie około 20:25, symulacja była o 20:38. Fajnie teraz zrobili, że można podglądać 2 osoby na raz:)
-
@ToomAnyWays @FORMOZA odjechał z progresem.brawo !!!
-
@Stefan-Joptwojmać Stefan jakby pawełbiniek oddał Tobie to byście wygrali.Ty byś osiągnął cel trzeci ja bym nie miał piątego..Napisałem już wczoraj na grupie że tak zrobicie ale na szczęście dla nas tak nie zrobiliście..