MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY
-
@Łukasz-Kowalski trochę osób to obejrzy niech Toom doda z 2-3 reklamy to na piwo dla pimusa zarobi
-
Jeśli dało by się można przeznaczyć na kupony promocyjne z reklam. Kody by dostała pierwsze 3 pary lub zwycięska para w Mistrzostw Polski Par. Tylko niech każdy obejrzy reklamę. Podejrzewam że w tedy by było jeszcze więcej chętnych w przyszłym roku oraz w następnych imprezach.
-
@MatysGFC said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
@Łukasz-Kowalski trochę osób to obejrzy niech Toom doda z 2-3 reklamy to na piwo dla pimusa zarobi
to na pewno nie będą takie ilości osób, także nie kombinujmy
-
@huzar-shakir said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
@Damiś27 abedziesz sponsorowac monety ???
Widzę że nie czytałeś mojego postu.
-
@Łukasz-Kowalski A ktoś zna stawki za reklamy? Nawet jak będzie to 100 osób a za reklame wpadnie przykładowo 40gr to wystarczy na 1000 monet a to już jest jakaś zachęta. Ale nie mam pojęcia jakie są stawki za te reklamy, moze jest to tylko 1 grosz więc nie ma co robić cyrku, ale podejrzewam że w transmisjach online za reklame jest więcej płacone, mogę się mylić. Musiałby się wypowiedzieć ktoś kto się orientuje w temacie.
-
@Hustin-Doffman Można zbierać na nagrody na turniej MP zawsze będzie więcej chętnych. :)Myślę że nawet 100 monet by było, zawsze coś.
Zawsze można spróbować -
@Damiś27 Też jestem tego zdania że warto spróbować. Wydaje mi się że kilka złotych za reklame by wpadło. Transmisje online na pewno maja wyższe stawki za reklame niż zwykłe filmy bo ogląda je np. 100 osób jednocześnie więc reklamę obejrzy całe 100 osób, a jak zwykły film który ma 1tys odwiedzin tak na dobrą sprawę też mogło obejrzeć tylko 100 osób, ale każdy z nich 10 razy odświeżył stronę. To tak na logikę, ale tak jak mówię nie wiem dokładnie jak tam jest.
-
Szkoda ze nie ma takiej opcji jak "stworz turniej" gdzie wybieraloby sie konkretne ligi w ktorych beda rozgrywki i pod kazda liga ktora wystartuje najpierw mozna by wpisac nicki graczy i po ustawieniu wszystkiego zapki automatycznie by polecialy do graczy. Ustawialoby sie tez godzine o ktorej maja wystartowac i kazdy dolaczajacy musialby wplacic przykladowo 30 zetonow i pozniej pula bylaby rozdawana dla pierwszej trojki + ewentualnie jeszcze dla zdobywcy pucharu
-
@Hustin-Doffman Bardzo dobry pomysł ale osm nie patrzy na nas tylko na siebie by im sie zgadzało nie nam.
-
Poza tym, takie losowania można robić przy okazji wszystkich turnieju i grosz do grosza by sie uzbierał. Można też ogłosić zbiórkę np. po 1zł od graczy. Nie mówie by zbierać w MP, ale można założyć turniej gdzie zapisy będą dobrowolne, ale każdy gracz będzie musiał wpłacić na subkonto 1zł jako wpisowe. Jeśli weźmie udział np. 50 osób to uzbiera sie 50zł, a to już jest ponad 1000 monet. Moim zdaniem jest to spora zachęta, bo inwestując tylko złotówkę można zgarnąć dużo więcej a przy okazji pograć w turnieju. Może ktoś miałby ochote podłapać ten pomysł? Moim zdaniem chętnych byłoby sporo i to nie tylko z Polski. Sam jako pierwszy zrobiłbym przelew. 1zł to niewiele, nikt nie odczuje straty, a jednak myśl że można zgarnąć 1000 monet mobilizuje do jak najlepszej gry.
-
@Hustin-Doffman Sorki, podobny pomysł w tym samym czasie
-
Gdyby była możliwość żeby można było wygrywać np. kupon na darmowych ileś tam monet to chętnych nie trzeba byłoby szukać
-
@maloba Nagroda to raczej tylko pod warunkiem wczesniejszych pomyslow czyli wpisowych czy cos w ten desen. Bo ja nie wyobrazam sobie aby organizator fundowal nam z wlasnej kieszeni nagrody w postaci monet, samo przeprowadzenie turnieju juz wymaga ogromnych checi i zaangazowania. Nagrody typu rozne grafiki to tez nie jest takie hop siup, bo osoba ktora je robi poswieca na to swoj czas, musi wymyslic koncepcje, takze to tez nalezy docenic.
-
@maloba Zapytam szefostwo OSM czy sypną nam jamimś złotem na ten nasz malutki turniej :thumbsup_tone1:.