-
@Dovco_HandF
Bardzo przydatne :fingers_crossed:. -
Właśnie przeczytałem wiadomość na forum ogólnym, że został naprawiony ranking menedżerów na stronach grup Kolejna super wiadomość, jeszcze jakby tylko naprawili błąd z edycją profilu i było by pięknie :slight_smile:.
-
@Byku-Duma-Warmii W ońcu będą zmuszeni to naprawić jak już im nic innego nie zostanie do roboty .
-
@Dovco_HandF
Tylko na to czekam -
@Harry-Poon said in Game Updates:
This weekend we have the Scout on his best behavior again! Starts at 4:30u today!
-
Aktualizacja, która wejdzie w dniach 8/9 czerwiec:
-
Aktualizacja znajomych (Prostsze zapraszanie przyjaciół do dołączenia do OSM i grania w tej samej lidze)
-
Niższe poziomy ligowe w danym kraju będą pokazywane na światowej dominacji
-
Nowy wygląd graficzny graczy u lekarza oraz odliczania czasu do końca leczenia
-
Nowy wygląd graczy u prawnika oraz odliczania czasu do rozpatrzenia wniosku
-
-
@maloba
Nie, ale coś złego się dzieje na OSM-ie, bo co jakiś czas słyszę o problemach kogoś z tą grą. Szkoda, bo jest naprawdę fajna, więc trochę źle było by przez jakieś usterki tracić graczy. -
@Byku-Duma-Warmii zobacz brak opcji graczy i pkt
-
@maloba
Nie wiem co się dzieje, być może coś dużego wprowadzają, dlatego takie usterki się pojawiają. -
@Byku-Duma-Warmii zobacz to wyczyscilem sklad i teraz ani opera chrome i fox wszedzie to samo odswiezalem przelogowywalem to samo
-
@maloba
Pomniejsz obraz, powinno zadziałać :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii nie chodzi o obraz jest suwak do polowy poprostu nie ma formacjii obraz tez nic nie daje
-
@maloba
Miałem to samo i zmniejszenie obrazu pomogło. -
po cholere powiększyli wszystko tak,że trzeba przesuwać strone góra dół żeby coś zobaczyć?? przecież każda przeglądarka ma zooma ! Debilizm do potęgi
-
- Większy trening (tylko w ten weekend) - PL
- Tylko w ten weekend: gracze otrzymują dodatkowe szkolenie z każdym treningiem!
- Odwiedź swoich trenerów, aby naprawdę postawili swoich graczy na test!
- Większy trening (tylko w ten weekend) - PL
-
@Damiś27 Nagroda dla aktywnych graczy :clap_tone1:.