-
Arkadaşlar biz sadece çevremizin olduğu 20 takımlı İtalya ligine başladık bütün takımlar gerçek oyuncu ve hepsi tanıdık.Kurallı güzel bir lig yapıyoruz ama takımlardan birinde ATALANTA'da bir sıkıntı oldugunu dusunuyoruz.Transfer saatlerinde hep oyuncu satabiliyor,neredeyse boş geçtiği transfer saati yok.Herkes çok şüphelenmeye başladı artık birbirimize telefondan mesaj atiyoruz ''yine satmış'' diye.Oyunu başarı için değil bildiğin al-sat'a çevirdi.Boş boş adamlar alıp ertesi gün satiyor.Sorduğumuzda 1-2 sey deniyorum gidiyor bende anlamıyorum artık falan dedi.
-Oyunu yeni öğrenmedim şans faktörü ile ilgili acıklamaları biliyorum.Ama bunun bi taktigi hilesi var mı onu mu kullanıyor merak ediyoruz bilgisi olan var mı? Şöyle şöyle yapınca daha rahat satılabiliyor tarzı bir şey?
-
@Eren-Erulutekin bir hilesi kesinlikle yok. sürekli alım satım yaparak para biriktirmesi gayet normal. zaten al sat yapması daha iyi kadro sürekli gelişir. sabit bir takımla kalmamış daha güçlü oyuncular olan bir kadroya sahip olursun. simülasyona bağlı her şey. her simülasyonda oyuncu da satılabilir bir de günler boyu hiç oyuncu da satamayabilirsin. bu oyunda hiçbir hile söz konusu değil. yani multi olayını katmazsak.
-
Merhaba @Eren-Erulutekin
Atalanta takımında ve diğer hiçbir takımda sıkıntı yok. Oyunda hile vb. şeyler zaten bulunmamaktadır. Gün içinde 8 transfer simulasyonu olmaktadır, bunların hepsinde de oyuncu satılabilir hiçbirinde satılamayadabilir.
Size klasik şans faktörünü söylüyoruz ister istemez.
Şöyle transferleri incelediğim zaman sizin takımınız ile Atalanta takımı arasında totalde sadece 100M civarı fark var (Transferler için)
Bu gayet normal, siz listeye oyuncu koymak yerine liginizde ki menajerlere çok güzel oyuncu satmışsınız zaten. (173M kadar) + Değerinin çok altında da oyuncu almışsınız.
Bahsettiğiniz menajer ise son 2 günde sadece 72M satmış.
Yani listeye 2,5 katından son değerden listeye koymuş ve satılmış.
Herhangi bir taktik ve detay yok.
Lütfen OSM kurallarını okuyunuz ve liginizdeki transferleri buna göre yapınız.
Not: Konu taşınmıştır.