17/18 Transfer dedikoduları
-
@SEXAFONN said in 17/18 Transfer dedikoduları:
Zlatan olmazsa güzel olurdu CR7 transferi ManU ya.
Zlatan ayrıldı ya o kesinleşti. CR7 olmasa bile forvet transferi kesin. Büyük bi forvet alınacak yani. Her ne kadar Murat Morata'yı gömse de büyük ihtimalle onu alacaklar
-
@Kaiser-Brian-Clough Bu büyük transfer Morata olmamalı Diego Costa'yı alsınlar Icardi olabilir veya Juveden Higuain Zor transferler
-
@mrtgll33 Diego Costa ve Mourinho Chelsea'de Mou'nun ipini çeken zaten Costa. O değil de gerçekten Manchester United'ın transfer politikasını çok merak ediyorum. Chelsea'nin de çok büyük bütçesi var. 250-300 milyon poundlardan bahsediliyor Chelsea için. Premier Lig benim için tüm liglerin üzerinde. Bu yıl şampiyonlar liginde finalde bir İngiliz görebiliriz.
-
@Kaiser-Brian-Clough Asıl patlama Klopp yapmasın ?
-
Klopp reyizden her zaman ümitliyim. Mourinho olmasaydı Premier Lig'de, kesinlikle kupalara Liverpool ambargo koysun isterim. Ama Mourinho var Çok konuşup sağa sola sataşan tipler favorim. Liverpool gençlere yatırım yapıyor. 4 yıl içinde tekrar ihtişamı yakalayacaklar. Klopp da ilk geldiğinde zaten 4 yıl sonra şampiyon olabiliriz demişti. Adamlar sistem oturtmak için zaman gerektiğinin bilincinde. Biz de öyle birşey yok.
-
Visca : 4 büyüklerin birinde oynamak isterim. Hayatımda ve kariyerimde değişiklik istiyorum.
-
@Ayaqli-Ceset Neden acaba kimse viscayı görmek istemiyor başakşehir performansıda iyi.
-
Ama Aziz Yıldırım'ın muhtemelen son senesi ve Ali Koç karşısında başkanlığı devrederken bir şampiyonluk yaşamak isteyecektir. Paraya kıyacaktır. O yüzden belli de olmaz. Ama Aykut hocadan çok bişey beklemiyorum.
-
Ya bırak Robbeni Bayern Robbensiz iş yapamaz onu göndermez bile
Gönderse bile en az 20M
O kadar parayi altyapiya verseler gençlere verseler hem geleceğe yatırım yapmış olurlar
GS nin en büyük hatasi bu bitik adamlara bir sürü para veriyorlar
Sinan Gümüş bence Gomis ten daha cok iş yapar ama forma şansı bulursa tabi onuda satmadilarsa tabi -
@Kaiser-Brian-Clough Amin abim cümlemizi ama dediklerim gerçek