17/18 Transfer dedikoduları
-
@Kaiser-Brian-Clough Asıl patlama Klopp yapmasın ?
-
Klopp reyizden her zaman ümitliyim. Mourinho olmasaydı Premier Lig'de, kesinlikle kupalara Liverpool ambargo koysun isterim. Ama Mourinho var Çok konuşup sağa sola sataşan tipler favorim. Liverpool gençlere yatırım yapıyor. 4 yıl içinde tekrar ihtişamı yakalayacaklar. Klopp da ilk geldiğinde zaten 4 yıl sonra şampiyon olabiliriz demişti. Adamlar sistem oturtmak için zaman gerektiğinin bilincinde. Biz de öyle birşey yok.
-
Visca : 4 büyüklerin birinde oynamak isterim. Hayatımda ve kariyerimde değişiklik istiyorum.
-
@Ayaqli-Ceset Neden acaba kimse viscayı görmek istemiyor başakşehir performansıda iyi.
-
Ama Aziz Yıldırım'ın muhtemelen son senesi ve Ali Koç karşısında başkanlığı devrederken bir şampiyonluk yaşamak isteyecektir. Paraya kıyacaktır. O yüzden belli de olmaz. Ama Aykut hocadan çok bişey beklemiyorum.
-
Ya bırak Robbeni Bayern Robbensiz iş yapamaz onu göndermez bile
Gönderse bile en az 20M
O kadar parayi altyapiya verseler gençlere verseler hem geleceğe yatırım yapmış olurlar
GS nin en büyük hatasi bu bitik adamlara bir sürü para veriyorlar
Sinan Gümüş bence Gomis ten daha cok iş yapar ama forma şansı bulursa tabi onuda satmadilarsa tabi -
@Kaiser-Brian-Clough Amin abim cümlemizi ama dediklerim gerçek
-
Sabri Reis'e Kayserispor teklif yapmış. Muhtemelen yeni sezonda Kayserispor'da
-
@Kaiser-Brian-Clough kardeşim Allah sabir versin hem galatasarayliya hem fenerliye bir besiktasa bakiyorum yonetimsel tarzda bir bizimkilere o kadar borca harca ragmen hala bu kadar ucuk maaslar vermeye devam ediyoruz
-
@Kaiser-Brian-Clough kardesim ali koc gelene kadar fenere bakma bosuna degerli vaktini çalma onlar ugruna