Pomoc OSM 🤔
-
@Stefan-Joptwojmać @Michal_ACM Też mam ten sam problem. Jak ktoś wie jak ich się pozbyć będę wdzięczny
-
@Michal_ACM u mnie też nie wykopie ludków ,którzy odeszli ze świata osm...
-
@Damiś27 @Stefan-Joptwojmać @Michal_ACM @huzar-shakir
Problem globalny jak globalne ocieplenie. Niestety póki co wszyscy mamy ten sam problem i nic się nie da z tym zrobić. Jak tylko coś się zmieni w tym temacie - osobiście was o tym poinformuję, ponieważ sam jestem tym bardzo zainteresowany. Mam wielu takich menadżerów ze zlikwidowanymi kontami do usunięcia :thumbsup_tone1:. -
Mój problem chyba sam zniknął po meczu z drużyną którą szpiegowałem, pozdrawiam
-
@wujek99 Tak się dzieje w wielu przypadkach, że coś się zawiesi pomiędzy symulacjami. A potem wstrząs na symulacji, aktualizacja wszystkiego i system działa jak talala :ok_hand_tone1:.
-
Mały,albo jak kto woli duży problem.Nie mogę wejść na forum grupy.Pokazuje mi tylko co widać zresztą ,że wchodzę na forum akademii,jednak to co piszą menago grający w "rezerwach",ich wpisy nie widzę.Mniejsza z tym.Najważniejsze,że nie mam dojścia do głównej grupy.Proszę o pomoc w tej sprawie.
-
@huzar-shakir Spróbuj się wylogować na forum i grze i zalogować znowu
-
@huzar-shakir Spróbuj się wylogować na forum i grze i zalogować znowu
Zrób jak kolega radzi, (z forum się wyloguj nie z gry) i jak nie pomoże, zaraz sklecimy raport informatykom z Holandii :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Mi w tedy się udało najpierw wylogowałem forum później grę i miałem w tedy do 2 forum dostęp Oczywiście nie długo, ale z 2-3 dni może dłużej
-
@huzar-shakir Ok, to składamy niezwłocznie wniosek o przysłanie ekipy remontowej do ciebie :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF podzięka.tylko nie róbcie mi fikcji z cyklu"Nasz nowy Dom";)
-
@huzar-shakir Ja tam nie wiem, kiedy oni się zjawią i naprawią usterkę: laughing: Ja jestem od zawiadomień, a działają fachowcy od kodów .
-
@Dovco_HandF Jasne.Chwilę poczekam.Mam nadzieję,że w miarę szybko to naprawią..
-
@huzar-shakir mam ten sam problem
-
@radek12_19 screen zrób jak ja...maloba też pewnie nie może wejść.
-
@huzar-shakir Jesteśmy w Polish Warriors i to jest nasze główne forum wcześniej były dwa PW i PSG ale wydaje mi się że to stare znikneło
a co do Akademi z tego co wiem to maja całkiem inne forum do którego my nie mamy dostępu . -
@websterspl wiem w jakiej grupie jestem.jednak nie mam dostępu;/
-
@huzar-shakir u mnie raz jest raz nie ma klikam odśwież i już jest
-
@huzar-shakir Ja wiem że ty wiesz :). Chodzi mi o to że wcześniej Zaraz po założeniu PW mieliśmy dwa fora Stare PSG i nowo powstałe PW cały czas pisaliśmy na starym forum PSG myśląc że forum PW jest akademi.