IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
Znów mam problem... nie wiem jak ustawić sie przeciwko 4-5-1B ...
Grałem 5-3-1-1 na wyjeździe i 0-2 w plecy... teraz ćwierćfinał i fajnie byłoby awansować dalej. Skład mam praktycznie 2x mocniejszy -
@Michał-Kubik
451B? CZy może 541b -
Racja xD
Myśle nad 4-5-1... co wy na to? -
@Michał-Kubik
Nie wiem jak stoisz kadrowo -
[0_1498946935493_skład.mpeg](Uploading 100%)
-
-
@Michał-Kubik
Jaka liga? -
Liga Polska meczyk przeciwko Arka Gdynia
-
@Michał-Kubik Masz dużo lepszy skład to można zagrać 4-2-3-1 lub 4-3-3 a/b - w zależności od ustawienia się przeciwnika. Nie wiem czy już tak grałeś jeśli nie to możesz zagrać 4-5-1. Do obu taktyk jakieś podpowiedzi są na pewno na pierwszej stronie IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH Ja osobiście na pewno grałbym 4-3-3 a/b w zależności od ustawienia przeciwnika.
-
@Michał-Kubik jesli u siebie to 433 ofensywnie i agresywnie i spokojna wygrana reszte ustawien pozostawiam Tobie
-
Hehehe gram na zmiane 4-3-3B/A choć częściej B, czasami 3-4-3A/B no ale tutaj chyba spróbuje 4-5-1 agresywnie, strzałami z daleka Hmm?
btw - wyjazd -
@Michał-Kubik jesli grasz z osoba ktora ma doswiadczenie graj 451 ale jesli to swierzak to 433 i ultraofensywa nie pozalujesz
-
@Michał-Kubik
No do 451 najlepsze strzaly -
@maloba
Gra w pucharze, więc boisko neutralne. -
OK więc 4-5-1 co z grą w linii ? Jak najlepiej dla tej fromacji?
-
@Michał-Kubik 451 to ustawienie raczej defensywne , więc jak myślisz ? pomoc powinna iść ostro do ataku ? czy lepiej jak wspomoże obrońców ? lub też bronić środka pola ?
Jak by każdy podawał tutaj gotowce z ustawieniem to gra nie miała by sensu , to nie Ty byś wygrał tylko kolega który za Ciebie ustawił formację
Powodzenia przyjacielu .. -
Heh spoko tylko że ja gram w to miesiąc i chciałbym conieco podłapać ustawień do tej gry... puchar to nie liga, porażka, odpadasz dlatego szczególnie pytam o ten mecz a z tego co wiem to forum gier powinno służyć pomocą... przecież tym ustawieniem nie wygram wszystkich meczów hehe ^^
-
@Michał-Kubik Oczywiście każdy chce wygrać , ale popatrz na to z innej strony , jeśli zaczniesz od razu wszystko wygrywać to gra się szybko znudzi , a jak przegrasz puchar to zrezygnujesz z dalszej gry? nie sądzę .
Masz już dosyć dużo podpowiedzi , to aby zagrać 451 defensywnie , żadne skrzydła czy podania tylko strzały jak kolega @Hustin-Doffman podał , tu już masz 50% kompletnego ustawienia na to aby odnieść sukces ..
-
@Michał-Kubik
Co do usatienia taktyki -- to najlepiej tak jest ustawić poszczególne formacje na boisku:- napastnicy - tylko atak
- pomocnicy - wspierać atak
- obrońcy - zabezpieczać tyły
Teraz ustawienie suwaków należy do Ciebie, jeśli dobrze ustawisz, będziesz mógł cieszyć się ze zwycięstwa. Pamiętaj, że to właśnie suwaki odgrywają największą rolę w taktyce.
-
@Byku-Duma-Warmii a widzisz ja preferuję każdy na swoich pozycjach