Ligi w których gramy
-
@Dovco_HandF masz już zaplanowaną kolejną ligę?
-
@daroo933 dobrze że zapytales.właśnie @Dovco_HandF .gdzie grasz ???
-
@huzar-shakir
Dzięki temu mogłeś wykręcić taki wynik :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii nie kupuję za monety jeśli o to Ci chodzi.Za scauta od czasu do czasu się skorzystało. Tego nie ukrywam,jednak każdy tak w praktyce robi.Norma.Później tylko szukasz tanich zawodników na LT bądź z super oferty .
-
@huzar-shakir
Tak myślałem, ale zauważ, że jeśli cała liga bardzo dobrze transferuje to coraz lepsi zawodnicy pojawiają się na liście transferowej zdecydowanie szybciej niż w zwykłych ligach. -
@daroo933 said in Ligi w których gramy:
@Dovco_HandF masz już zaplanowaną kolejną ligę?
@huzar-shakir said in Ligi w których gramy:
@daroo933 dobrze że zapytales.właśnie @Dovco_HandF .gdzie grasz ???
2 Bundesliga - będzie jeszcze ciekawiej na starcie z transferami.
-
@Byku-Duma-Warmii mój najdroższy gracz ,który poszedł to Cech za 48 baniek.Większość sprzedaży oscylowala wokół 30-40milionów.To nie są wielkie pieniądze,jednak biorąc od uwagę ze coś tam wiem na temat t ransferowania i mam swój wyrobiony schemat są to odpowiednie ceny.Wszystko planowo.Nie muszę wystawiać grajka za 80 czy 100 milionów. Jak masz zarobić to i tak zarobisz.Podobnie jest u mnie w bitwach.Wszystko na spokojnie i do celu
-
@Dovco_HandF szkoda...
-
@huzar-shakir
Dlatego właśnie robisz takie wyniki w wartościach kadry i progresach. Jesteś jednym z lepszych jak nie najlepszym polskim menedżerem pod względem transferowania. -
@Byku-Duma-Warmii kiedyś w Husarii grał Kret,pamiętam miewał mega progresy,a ja?Nadal się uczę.
-
@huzar-shakir
Widać, że jesteś blisko perfekcji. -
@Byku-Duma-Warmii hahaha...daleka drogą do tego aby być najlepszym
-
@huzar-shakir
Mi się wydaję, że już osiągnięcie celu jest bardzo blisko. -
@Byku-Duma-Warmii dobra,tylko pytanie jedno.kto ma taki cel ??? .bardziej kolego Ty. Ja wychodzę z założenia, że grajek się sprzeda albo nie .Wolę wygrywać. Zwycięstwa najbardziej cieszą. Transfery,były,są i będą.
-
@huzar-shakir
Masz rację, ale jak się wykręca najlepszy progres w lidze to też jest to jakiś powód do dumy. -
@Byku-Duma-Warmii ciesze się tylko z miliarda i ...nowego lidera.od kilku minut
-
Chyba pierwszy raz miałem taką skuteczność
-
@krystian16061994 No powiem Ci że nieźle fartnąłeś Czerwo w 38 min. i od tego czasu nie strzeliłem gola :thinking: Ostatnio takie symulacje dosyć często się zdarzają
-
Od siebie dodam, że i ja nie jestem zadowolony z tego, co się ostatnio wyrabia w OSM. Statystyki i wyniki są coraz bardziej niezrozumiałe i pokręcone. Hah, 2 dni temu, to z szoku wyjść nie mogłem, jak w 1/2 pucharu dostałem 1-0 z ekipą, której grajki byli na poziomie ~90, a moi ~100, przy czym jeszcze wziąłem obóz., a rywal nie. Statystyki zdecydowanie na moją korzyść były. Ktoś rozumie coś z tego?
-
@Krokodyl-Amazoński widocznie rywal dysponował rewelacyjną taktyką. nie pierwszy nie ostatni jesteś