Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@Łukasz-Kowalski jak to jest boty są liczone?
-
Wszystko jest liczone
-
@Stefan-Joptwojmać bez sensu z jakiej racji... rywalizacja odbywa się! między graczami a nie botami!! Przez to pewnie nie awansujemy....
-
@pimus1910 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@daroo933
W takim przypadku nie powinno też liczyć się punktów zdobytych z botami. Skoro nie chcecie liczyć ich do klasyfikacji to nie można liczyć meczów z nimi. Czekamy na decyzję organizatora.Masz racje, skoro bierzemy boty pod uwage to bierzemy, nikt w ostatni dzien nie bedzie nic zmieniac bo to byloby bez sensu
-
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@Stefan-Joptwojmać bez sensu z jakiej racji... rywalizacja odbywa się! między graczami a nie botami!! Przez to pewnie nie awansujemy....
Jak juz to mozna nie awansowac przez brak wystarczajacej ilosci zwyciestw a nie przez regulamin, wczoraj gralismy meczyk, gdybys wygral byloby prawie pozamiatane
-
@Hustin-Doffman szybko zmieniasz zdanie kolego... 9 godzin wcześniej pisałes co innego xD
-
Za późno jepszti złapał formę ale było nawet blisko bo wydostalem się z ujemnych pkt pierwszy i ostatni raz dołączyłem do turnieju w 2 kolejce...
-
U nas wszystkie Orły awans
-
Grupa C
@Łukasz-KowalskiVII.
Kolejność końcowa pary:- w przypadku równej liczby punktów dwóch par o kolejności decydują bezpośrednie spotkania (8 meczów)
-
@mihau1878
Jak wyniki między parami z miejsca ? -
@Rhett1
Dzięki Panowie za super walkę do ostatniej kolejki Dawno nie grałem w tak wyrównanej lidze, widać, że grali tu jedni z najlepszych graczy w Polsce:flag_pl: Muszę pogratulować dla @Szeregowiec, bo robotę jaką wykonał w tej rundzie była niesamowita i jestem bardzo szczęśliwy, że mogę z nim grać :slight_smile:. Jeszcze raz dzięki wszystkim -
@Byku-Duma-Warmii Nic dodać, nic ująć Rzecz jasna przyłączam się do gratulacji dla wszystkich, bo liga była na najwyższym poziomie
-
W Grupie B awans... faworytów, zresztą zdecydowanie punktowo odbili od reszty. Ligę wygrywa rzutem na taśmę Bolesław Chrobry, a najlepszą parą zostaje Dovco_HandF/Damiś27. Dziękuję wszystkim za fajne, pozytywne emocje przez ostatnie 3 tygodnie. To była czysta przyjemność grać z wami w tej lidze :clap_tone2:.