bu nasıl iştir böyle
-
dostluk maçında 3 -1 yendiğim beşiktaş'ı, aynı kadroyla kendi evimde ligde nasıl 2 - 0 yeniliyorum oyuncular dostluk maçında farklı bir mantıkla oynuyor galiba?
-
@Antepfenerli-TD Dostluk maçına güvenme
-
haklısın da kardeş ama şöyle bir şey var lig maçından bir gün önce yarın maç yapacağım takımla maç yapamıyorum bunun sebebi o takımla aramızda geçecek olan skorun belli olmaması olamaz mı? yine buna göre beşiktaşa karşı dostluk maçında oldukça iyi bir performans yakalıyorum. ligde beni yenen beşiktaşın istatistiği iyi oluyor da neden dostluk maçında oldukça kötü oluyor
-
@Antepfenerli-TD Birçok faktör etkili olabilir. Dostluk maçı yaptığın anda rakibin kadrosu dizili olmayabilir(bu durumda asistan menajer takımı diziyor, o da biraz saçma diziyor), rakip taktiklerini yanıltmak amaçlı değiştirmiş olabilir. Ligdeki maçlar oynanmadan hemen önce veya oynandıktan hemen sonra dostluk maçı yaparsan en azından kadrosunu kendi dizdiğinden ve taktiklerini kendi ayarladığından emin olabilirsin. Ayrıca dostluk maçıyla ligdeki maçında tüm taktikler, dizilişler, oyuncu güçleri vs. aynı olsa bile şans faktörü aynı olmayacaktır. Dostluk maçında kazandığını söylemişsin. Belki rakibin ligdeki maçınıza da aynı taktikle çıkarsa yenileceğini düşünmüş ve taktiğini değiştirmiş olabilir.
-
kardeş ben bu kişiyle daha önce de dostluk maçları yaptığımda tek bu taktikle yendim diğer taktiklerde beni yendi bir keresinde yine bu taktikle 2 - 1 yendim, o taktiğe güvendim ve maç oynandıktan sonra yaklaşık yarım saat sonra baktım 2 - 0 yenildiğimi gördüm ve bir de dostluk maçı yapalım tekrardan dedim 3 - 1 yendim
-
@Antepfenerli-TD @TuRkAsKeri75 nin de dediği gibi dostluk maçına pek güvenme Dostluk maçını oynatan maç motoru lig maçını oynatan maç moturundan farklı olabilir, bilemiyorum.
-
@Sir-Umut-Birdal Dostluk maçında örneğin bi ligden en kötü takımı alıyodum hedef 16 filan juventusla filan maç yapıyodum ya berabere kalıyodum ya da yeniliyodum ilk hafta düşün yani
-
merhaba @Antepfenerli-TD rakibin belki dostluk maçında kazandığın için taktiğini dizilişini vs değiştirmiştir? dostluk maçında alınan skorlar gerçek maçta da alınacak diye bir şey yok