Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
Brian Clough'un çalıştırıp 44 günde kovulduğu Leeds United takımının tam da o dönemki efsane kadrosunu çalıştırma şansı buldum. Clough 1974 yazında kovulmuştu ben de şu an o kadroyu kullanıyorum. Bakalım bana komplo kuracak mı takım Tarihi tersine çevirmek için buradayım. Merak edenler The Damned United filmini izleyerek bahsettiğim durumu anlayabilirler İyi seyirler. Bu filmin reklamını üçüncü kez yapıyorum sanırım
-
Arkadaşlar liglerimiz açıldı davetler PM ler tarafindan atılıyor lige giren istediği takımı alabilir hepsinin kadro değeri aynı
-
Aga ilk maç en yükse mp li adama mı gelir yha Ghost4512
-
F grubunda ligi açacak arkadaş değişmiştir Qwerzx açacak ve davetleri atacaktır.
-
@Kaiser-Brian-Clough said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
The Damned United
Hemen bir spoiler:
Filmin sonunda Clough'ın 70'lerin sonunda Nottingham Forest'i avrupanın zirvesine çıkaran kişi olduğunu görünce yüzüme aptal bir sırıtış yerleşti. Hikayenin böyle bitmesi gerçekten çok tatmin ediciydi. bir de Clough'ın aklı sıra blöf yaparak Derby County yönetimine ultimatom vermesi ve akabinde kovulması, duruma aşina olan her fmciyi koparan bir sahne olmalı
-
Ligi kurdum ve davetleri attım .
Herkese başarılar .
-
@Ghost4512 sıralama ile gözdağı uzun zman olmuştu adam akıllı oynamayalı bakalım biraz ter atalım
-
Arkadaşlar soranlar var stadyum geliştirme ve Dostluk maçı atmak serbest.mi diye her ikiside serbest
-
@F.S.M.0.13 öyle dediğin an 4 tane attılar dostluk maçı bana :ÇDDDDD
-
@bloodyrevenga umarım sizin için olumlu olmuştur
-
@F.S.M.0.13 göz boyuyorum küçümsesinler beni diye daha şimdiden göze batmayalım hahahaha
-
gelen geçen atıyodu dostluk maçında yeni taktik yapiym dedim GS_METECAN 5-1 bloodyrevenga ev 3-2 deplasman 3-1
-
@bloodyrevenga Ahaha İlk maçta şanslı olabilirsin enteresan taktikler deniycem
@mrtgll33 Gözlerin dolmaması imkansız Brian Clough adamdır. Bence tarihin gördüğü en büyük antrenörlerden biri. Belki de en iyisi. -
@TuRkAsKeri75 ben 451 yaptım 433 le herkes yenmiş 433 yaptım 2 intikam aldım 1 i berabere sen 442 miysin bakmadım ona ters taktikle oynadım sana yine yenildim :DDD
-
@Kaiser-Brian-Clough şansa inanmayan biriyim kaiser ne yazıkki
-
cm 17 de 3-5-2 press full ofansif oynayınca çok güzel oluyordu bir deneyecem burada yiyecekmi :dagger:
-
@bloodyrevenga şansa inanmayan biri olduğunu imzanda kocaman belirtmişsin zaten