Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@Ghost4512 sıralama ile gözdağı uzun zman olmuştu adam akıllı oynamayalı bakalım biraz ter atalım
-
Arkadaşlar soranlar var stadyum geliştirme ve Dostluk maçı atmak serbest.mi diye her ikiside serbest
-
@F.S.M.0.13 öyle dediğin an 4 tane attılar dostluk maçı bana :ÇDDDDD
-
@bloodyrevenga umarım sizin için olumlu olmuştur
-
@F.S.M.0.13 göz boyuyorum küçümsesinler beni diye daha şimdiden göze batmayalım hahahaha
-
gelen geçen atıyodu dostluk maçında yeni taktik yapiym dedim GS_METECAN 5-1 bloodyrevenga ev 3-2 deplasman 3-1
-
@bloodyrevenga Ahaha İlk maçta şanslı olabilirsin enteresan taktikler deniycem
@mrtgll33 Gözlerin dolmaması imkansız Brian Clough adamdır. Bence tarihin gördüğü en büyük antrenörlerden biri. Belki de en iyisi. -
@TuRkAsKeri75 ben 451 yaptım 433 le herkes yenmiş 433 yaptım 2 intikam aldım 1 i berabere sen 442 miysin bakmadım ona ters taktikle oynadım sana yine yenildim :DDD
-
@Kaiser-Brian-Clough şansa inanmayan biriyim kaiser ne yazıkki
-
cm 17 de 3-5-2 press full ofansif oynayınca çok güzel oluyordu bir deneyecem burada yiyecekmi :dagger:
-
@bloodyrevenga şansa inanmayan biri olduğunu imzanda kocaman belirtmişsin zaten
-
Tüm arkadaşlara tekrar başarılar dilerim. Zevk almaya bakın tüm maçları kaybetseniz bile kazanacağız şey arkadaşlık ortamı. Belki de yeni arkadaşlar. Buradaki hareketlilik ekip forumuna örnek olsun :slight_smile:
-
Evet arkadaşlar, ilk maçlar bu gece oynandı/oynanıyor. Katılan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Böyle bir organizasyona vesile olan @F-S-M-0-13 Arda Hocam' a da bize bu güzel heyecanı yaşattığı için herkes adına tekrardan şükranlarımı sunuyorum
-
@sistematikci said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Keşke tüm ligler ilk maç gecesinde dolsaydı tamamen.
-
@sistematikci bizim lig yarın akşam başlıyor. Sıkıntı bizde mi sizde mi?
-
F:Gurubunda İlk Maçta. Liderliğe Oturduk işşallah Devamı Gelir.:slight_smile:
-
o değil @F-S-M-0-13 arda abi ilk turda ilk kaç kişi üst tura geçecek ?
-
@cassano90 3 kişiymiş. Finalde de 18 kişilik Pokemon Ligi kurulacakmış.
-
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@sistematikci bizim lig yarın akşam başlıyor. Sıkıntı bizde mi sizde mi?
Liginiz geç mi kuruldu acaba?