LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018
-
@Damiś27
Takie życie, Legia będzie musiała wywalczyć awans grając w rundzie z teoretycznie lepszym rywalem, ale jeśli chce się stawać lepszą drużyną to takie mecze będzie musiała wygrywać. -
-
@maloba
Już wcześniej to było wiadome, zostało to już potwierdzone z jakieś 3 tygodnie temu :slight_smile:. -
Za godzinę mecz Dinamo Batumi - Jagiellonia Białystok Skład Polaków wygląda tak:
stream online: http://adjaratv.ge -
@mihau1878
Szkoda, że tego karnego Jagiellonia nie wykorzystała zaliczka była by jeszcze lepsza, ale i tak nie jest źle. Teraz niech tylko Lech pewnie wygra swój mecz i będzie elegancko :flag_pl: -
Meczu szkoda, ale u siebie mam przeczucie, że ich rozwalą, bo tamci słabi są, a Cillian Sheridan powinien dziś ze 4 wpakować
-
@Stefan-Joptwojmać
Wiesz czasem zdarza się taki dzień, że nic nie chce wpaść, ale najważniejsze, że wygrali dzisiejszy mecz . -
Lech natomiast zapewnia sobie zdecydowanie większą zaliczę i przed własną publicznością pokonuje rywala -
-
Jak ja lubię Eliminacje do Ligi Europejskiej i Ligi Mistrzów Co roku na początkowych meczach wchodzą mi kupony Najpierw obstawiony klub z Gibraltaru, że wygra z kursem ponad 9, a teraz taki kuponik Tak jest!
Jak ja lubię Eliminacje do L
-
Tutaj skrót meczu Lecha jak ktoś nie widział meczu:
-
@Byku-Duma-Warmii Bardzo ładna gra w wykonaniu Lecha dla oka. Z takim graniem to mogą oni pograć w nadchodzącym sezonie .
-
@Dovco_HandF
Osobiście liczę, że uda im się awansować do Ligi Europy. -
-
-
@Byku-Duma-Warmii said in LM I LE - Europejskie puchary 2017/2018:
Tutaj skrót meczu Lecha jak ktoś nie widział meczu:
Dołożę jeszcze skrót meczu Jagiellonii
-
@mihau1878
Z tego skrótu widać, że Jagiellonia mogła ten mecz zdecydowanie wyżej wygrać, ale wydaję mi się, że i tak jest już w II rundzie eliminacji.