Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
Çıkışa devam ediyoruz.Sıralama devamlı değişiyor 1 maç önce 9. ve 7 olan takımlar şimdi ilk 3 te
@CnytAkn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Çıkışa devam ediyoruz.Sıralama devamlı değişiyor 1 maç önce 9. ve 7 olan takımlar şimdi ilk 3 te
-
@Kaiser-Brian-Clough Şampiyonluk şarkısına erken başlamışsın.Aman diyim kendini eğlenceye kaptırıp gece hayatına düşme bi adamımı peşine taktım senin açığını bekliyor. :man_detective_tone3:
-
@mrtgll33 abi bizim lig de tam adı gibi kardeşlik ligi oldu hep beraberlik
@Bilocan-Bingul en güzeli
-
Ayin 25'ine kadar yogunlugum var ve oyuna bilgisayardan erisme ihtimalim ne yazik ki yok. O yuzden grubum hakkinda detayli inceleme yapamayacagim ama kisa bir degerlendirme yapabilirim.
E grubunda ligin ilk yarisi bu aksam 21:00'da oynanacak maclarla son bulacak. 10. maclar itibariyle @ÖZGÜR7213 lige yaptigi iyi baslangicini ilk yarinin sonuna kadar surdurdu. Son 4 macini da kazanarak en yakin rakibi @koyucu6704 ile arasinda 4 puan fark var. @koyucu6704 ise baslangicta ust uste beraberlikler alarak kendine orta siralarda yer bulurken son 4 haftada seriye baglayarak 2.lige kadar yukselmis bulunuyor. 3. sirada ise @ALİ-KOÇ-61 geliyor. Baslangictan itibaten istikrarli bir performans sergileyen @ALİ-KOÇ-61 evinde oynadigi maclari kazanmakta zorlanmazken deplasmanlarda ise beraberlik koparmayi biliyor. 4. Siradaki @sametozdm ligin en iyi baslangicini yapan isimdi fakat son haftalarda buyuk bir dusus yasadi. 10. Hafta itibariyle 3.lukten 3 puan uzaklikta. 5. Sirada yer alan @Sir-Umut-Birdal ise lige kotu bir baslangic yapmisti fakat sonradan uzun ugraslar sonucu oturttugu sistemi son maclarda meyvelerini vermeye basladi ve son 5 macta 10 puan toplayarak 9.luktan 5.lige kadar yukseldi. Ligin ikinci yarisi icin hazir oldugunu belirten menajer "10 macin 6 tanesi deplasmandaydi. İkinci yarida fikstur avantaji bizde. Ustelik ilk 3 siradaki takimla kendi sahamizda oynayacagiz. Onlari Santiago Barnabeu'dan puanla cikartmaya niyetimiz yok." aciklamalarinda bulundu. Bugun 6. siradaki @azimyunus adli menajerle karsilasacak olan @Sir-Umut-Birdal rakibin kadrosundaki yorgun oyunculari goz onune aldigimizda bu macta 3 puandan baska bir ihtimali hesaba katmadigini belirtti. 6. siradaki @azimyunus lige cok iyi bir baslangic yapamamisti fakat @ALİ-KOÇ-61 hocanin 541B taktigiyle harikalar yarattigini gormus olacak ki bu taktigi uygulamaya basladi ve ust uste basarili sonuclar almaya basladi. Son 5 macta topladigi 10 puan bunun bir gostergesi.Kisa bir degerlendirme dedik, destan yazmisiz. Bu kadari yeter simdilik. Analizini yapamadigim arkadaslar kusura bakmasin. Vaktim bu kadarina yetti :slight_smile:
@Sir-Umut-Birdal bu aksam oynanan macla ligin ilk yarisini bitirmis bulunuyoruz. Zor da olsa yorgun rakibim karsisinda 91.dkda gelen golle 1-0 kazandim. Hakem kirmiziydi, rakip cok agresif oynuyordu. Kirmizi kart gorecegi belliydi ama dk 66ya kadar hakem sabretti :slight_smile: Baski iyice artti ve neticesinde son dk goluyle 3 puan alarak ilk yariyi bitirdik.
Bu da ilk 6 puan durumu.
-
@Kaiser-Brian-Clough Şampiyonluk şarkısına erken başlamışsın.Aman diyim kendini eğlenceye kaptırıp gece hayatına düşme bi adamımı peşine taktım senin açığını bekliyor. :man_detective_tone3:
Ellend Road stadındaki maçı dört gözle bekliyoruz. İntikam yemeğini sıcak yemek isteyen arkadaşlarımız var
Taraftarların bu tür marşlar söyleyerek takımı coşturması hoşumuza gidiyor. Liderle aramızdaki fark 7 olduğunda bile şanlı leeds taraftarı takımın yanında durdu. Ama bazı maçlarda eski teknik direktör Don Revie lehine tezahürat dönüyor. Beni henüz kabullenemediler. Enteresan.
-
@Sir-Umut-Birdal bu aksam oynanan macla ligin ilk yarisini bitirmis bulunuyoruz. Zor da olsa yorgun rakibim karsisinda 91.dkda gelen golle 1-0 kazandim. Hakem kirmiziydi, rakip cok agresif oynuyordu. Kirmizi kart gorecegi belliydi ama dk 66ya kadar hakem sabretti :slight_smile: Baski iyice artti ve neticesinde son dk goluyle 3 puan alarak ilk yariyi bitirdik.
Bu da ilk 6 puan durumu.
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Bu da ilk 6 puan durumu.
Üçüncülük mücadelesi çetin olacağa benziyor.
-
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Bu da ilk 6 puan durumu.
Üçüncülük mücadelesi çetin olacağa benziyor.
@Kaiser-Brian-Clough inter haric ilk 4teki takimlar Barnabeu havasini solumadi henuz
parola mutlak 3 puan. Santos biraz fazla fark atmis ama illa ki puan kayiplari olur. 15. Haftada inanilmaz bir hal alacagini dusunuyorum tablonun. Tipki sizin su anki durum gibi.
-
Günaydın arkadaşlar
-
Hayırlı günler herkese
-
Hayırlı günler herkese
@sistematikci eyvallah kardeşim dün uyuyakalmışım kusura bakma
-
@F.S.M.0.13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@F-S-M-0-13 Önemli değil kardeşim anladım zaten, sıkıntı yok
-
@F.S.M.0.13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@F-S-M-0-13 Önemli değil kardeşim anladım zaten, sıkıntı yok
@sistematikci adamsın
-
@sistematikci adamsın
@F.S.M.0.13 Eyvallah bilmukabele sen de adamsın
-
@F.S.M.0.13 Eyvallah bilmukabele sen de adamsın
@sistematikci finalde olacakmisin Yusuf
-
@sistematikci finalde olacakmisin Yusuf
@F.S.M.0.13 Nasipse olacağız ama Arda söyleyeyim şimdiden şampiyonluk kupasını yeğenim futbolakko alır
-
@F.S.M.0.13 Nasipse olacağız ama Arda söyleyeyim şimdiden şampiyonluk kupasını yeğenim futbolakko alır
@sistematikci valla ben hak edenden yanayım biliyorsun taraf tutmam
-
@sistematikci valla ben hak edenden yanayım biliyorsun taraf tutmam
@F.S.M.0.13 Valla ben tarafım bu oyunda organizatör sensin sponsor da Halil orasını siz düşünmüşsünüzdür artık
-
@F.S.M.0.13 Valla ben tarafım bu oyunda organizatör sensin sponsor da Halil orasını siz düşünmüşsünüzdür artık
@sistematikci yani illa coinsimizi alacaksın yani
-
@sistematikci yani illa coinsimizi alacaksın yani
@F.S.M.0.13 Ben bu oyunu zevk için oynuyorum, zaten bende coins bol olur da bu turnuvayı kazanırsam sıralamada bir sonraki arkadaşa bağışlamayı düşünüyorum. Keşke böyle turnuvalar hep olsa da bu şekilde beraber mücadele etsek çok güzel olur ki hem foruma renk geliyor hem de oyun güzelleşiyor
-
@F.S.M.0.13 Ben bu oyunu zevk için oynuyorum, zaten bende coins bol olur da bu turnuvayı kazanırsam sıralamada bir sonraki arkadaşa bağışlamayı düşünüyorum. Keşke böyle turnuvalar hep olsa da bu şekilde beraber mücadele etsek çok güzel olur ki hem foruma renk geliyor hem de oyun güzelleşiyor
@sistematikci böyle bir cevap vereceğini biliyordum kardeşim helal olsun senin gibi menajerler olduğu sürece emin ol formumuzun kalitesi hiçbir zaman düşmez :clap_tone1: