Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@mrtgll33 abi bizim lig de tam adı gibi kardeşlik ligi oldu hep beraberlik
-
@CnytAkn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
Çıkışa devam ediyoruz.Sıralama devamlı değişiyor 1 maç önce 9. ve 7 olan takımlar şimdi ilk 3 te
-
@Kaiser-Brian-Clough Şampiyonluk şarkısına erken başlamışsın.Aman diyim kendini eğlenceye kaptırıp gece hayatına düşme bi adamımı peşine taktım senin açığını bekliyor. :man_detective_tone3:
-
@Bilocan-Bingul en güzeli
-
@Sir-Umut-Birdal bu aksam oynanan macla ligin ilk yarisini bitirmis bulunuyoruz. Zor da olsa yorgun rakibim karsisinda 91.dkda gelen golle 1-0 kazandim. Hakem kirmiziydi, rakip cok agresif oynuyordu. Kirmizi kart gorecegi belliydi ama dk 66ya kadar hakem sabretti :slight_smile: Baski iyice artti ve neticesinde son dk goluyle 3 puan alarak ilk yariyi bitirdik.
Bu da ilk 6 puan durumu.
-
@CnytAkn said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Kaiser-Brian-Clough Şampiyonluk şarkısına erken başlamışsın.Aman diyim kendini eğlenceye kaptırıp gece hayatına düşme bi adamımı peşine taktım senin açığını bekliyor. :man_detective_tone3:
Ellend Road stadındaki maçı dört gözle bekliyoruz. İntikam yemeğini sıcak yemek isteyen arkadaşlarımız var
Taraftarların bu tür marşlar söyleyerek takımı coşturması hoşumuza gidiyor. Liderle aramızdaki fark 7 olduğunda bile şanlı leeds taraftarı takımın yanında durdu. Ama bazı maçlarda eski teknik direktör Don Revie lehine tezahürat dönüyor. Beni henüz kabullenemediler. Enteresan.
-
@Sir-Umut-Birdal said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@Sir-Umut-Birdal bu aksam oynanan macla ligin ilk yarisini bitirmis bulunuyoruz. Zor da olsa yorgun rakibim karsisinda 91.dkda gelen golle 1-0 kazandim. Hakem kirmiziydi, rakip cok agresif oynuyordu. Kirmizi kart gorecegi belliydi ama dk 66ya kadar hakem sabretti :slight_smile: Baski iyice artti ve neticesinde son dk goluyle 3 puan alarak ilk yariyi bitirdik.
Bu da ilk 6 puan durumu.
Üçüncülük mücadelesi çetin olacağa benziyor.
-
@Kaiser-Brian-Clough inter haric ilk 4teki takimlar Barnabeu havasini solumadi henuz parola mutlak 3 puan. Santos biraz fazla fark atmis ama illa ki puan kayiplari olur. 15. Haftada inanilmaz bir hal alacagini dusunuyorum tablonun. Tipki sizin su anki durum gibi.
-
Günaydın arkadaşlar
-
Hayırlı günler herkese
-
@sistematikci eyvallah kardeşim dün uyuyakalmışım kusura bakma
-
@F.S.M.0.13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@sistematikci eyvallah kardeşim dün uyuyakalmışım kusura bakma
@F-S-M-0-13 Önemli değil kardeşim anladım zaten, sıkıntı yok
-
@sistematikci adamsın
-
@F.S.M.0.13 Eyvallah bilmukabele sen de adamsın
-
@sistematikci finalde olacakmisin Yusuf
-
@F.S.M.0.13 Nasipse olacağız ama Arda söyleyeyim şimdiden şampiyonluk kupasını yeğenim futbolakko alır
-
@sistematikci valla ben hak edenden yanayım biliyorsun taraf tutmam
-
@F.S.M.0.13 Valla ben tarafım bu oyunda organizatör sensin sponsor da Halil orasını siz düşünmüşsünüzdür artık
-
@sistematikci yani illa coinsimizi alacaksın yani
-
@F.S.M.0.13 Ben bu oyunu zevk için oynuyorum, zaten bende coins bol olur da bu turnuvayı kazanırsam sıralamada bir sonraki arkadaşa bağışlamayı düşünüyorum. Keşke böyle turnuvalar hep olsa da bu şekilde beraber mücadele etsek çok güzel olur ki hem foruma renk geliyor hem de oyun güzelleşiyor