Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@maloba
Nie wiem co mam na tych wyjazdach, ale odkąd weszła wersja 3.0 silnika, zdecydowanie mniej meczy wygrałem na wyjeździe. -
@Byku-Duma-Warmii wersja 3.0 rozwalila taktyki i wyrownala zdecydowanie poziom . co mnie wpienia to statystyki ktore kompletnie nie sa miarodajne do wynikow .
Ja osobiscie uwazam ze te zmiany sa na minus .
-
@maloba
Niestety to prawda :(. -
Grupa
Niestety słaba skuteczność mimo lepszych statystyk
-
@Damiś27 takie porażki bolą najbardziej, na dodatek to był bardzo ważny mecz. Ale ciśniesz dalej! Ostatecznie i tak conajmniej 3 miejsce jest zarezerwowane dla Ciebie
-
No to mamy i moje zwycięstwo na wyjeździe, ale i to jakie Byłem mega zaskoczony jak zobaczyłem ten wynik . Jeszcze trzeba powalczyć o jak najlepsze miejsce na koniec ligi.
-
@Byku-Duma-Warmii Walcz jeszcze o awans. Matematyka jest po twojej stronie!
-
haha, jak widać matematyka jest też wciąż po mojej stronie - niebywałe XD Kolejna wygrana
-
@Przemek-Kaszti notuje cenny remis na wyjeździe. Ja niestety mimo lepszych statystyk przegrywam na wyjeździe i kończę walkę o 3 miejsce. Pozostało mi walczyć o jak najwyższą lokatę i jak najbardziej pomóc @Przemek-Kaszti w awansie Do końca pozostały 3 kolejki. Ja mam domy z 4 miejscem i wiceliderem oraz wyjazd z ostatnim miejscem. @Przemek-Kaszti ma dwa domy z ostatnim i 3 od końca oraz ciężki wyjazd z wiceliderem. Mimo wszystko myślę, że awansu już mu nikt nie wyrwie! Brawo :clap_tone2: :clap_tone2: :clap_tone2:
-
@Wojtyn84 dzięki za wiarę i za walkę do końca, masz przed sobą bardzo ważne mecze dla mnie zwłaszcza dziś
Niby dwa łatwe mecze u Siebie i juz po dzisiejszej kolejce mogę mieć pewny awans ale nie patrze na innych tylko na Siebie bo juz od 3 kolejek moglem sobie zagwarantować awans a dwoma remisami u siebie sobie nie pomogłem oby teraz bez problemu poszło -
@Michal_ACM niby dwie wygrane u Siebie dadza mi awans ale mogę czasem bramkami przegrac awans a to by bolało. Dlategoe tak licze na pomoc @Wojtyn84
-
@Michal_ACM
Będę walczył -
@Byku-Duma-Warmii
U mnie sprawa wygląda podobnie 2 mecze u siebie z 7 i 4 celem i wyjazd z 6 a wczoraj pierwszy remis w tym turnieju i to na wyjeżdzie z wiceliderem.Pierwsza runda spotkań była super pózniej przyszła koszmarna seria spotkań ale jeszcze nadal jestem w grze i przy odrobinie szczęścia może uda się awansować.
-
@stb411 dasz radę trzymam kciuki !!!
mnie wczorajszy remis cieszy tym bardziej że dostałem chyba pierwsza w tym turnieju czerwoną kartkę udało się dowieźć wynik do końca -
@Michal_ACM no tak macie racje ale nerwy puszczają wtedy jak jest już tak blisko a taksa z początku turnieju już nie działa
-
@Michal_ACM no tak nie chodzi mi tu o jakąś rewolucję ale trzeba jakieś korekty zrobić