Mistrzostwa Świata OSM 2017
-
@Damiś27 o ja jakie staty....no szkoda takich meczy ale swietny wystep jak na debiutanta
-
@stb411 brawo jedziemy dalej!
-
U mnie, niestety w ostatniej kolejce tylko remis i kończę Mistrzostwa Świata na pozycji, ale jak na pierwszy raz to nie jest tak źle. Bardzo łatwo jest mi wyciągnąć wnioski, bo wystarczy poprawić grę na wyjazdach i awans być może byłby, ale nic gramy dalej, trzeba będzie spróbować za rok :slight_smile:.
-
-
@stb411 , @Przemek-Kaszti Gratulacje!!! Duma! Obaj wyszarpaliście te awanse, a takie wyszarpane do ostatniej kropli krwi smakują najlepiej
A to moja końcówka i pamiątkowa tabela. Mistrzostwa kończę wcześniej niż zamierzałem, ale mówi się trudno. To 9 miejsce po moim katastrofalnym starcie i tak trzeba przyjąć z otwartymi ramionami
Cóż, dopóki nie osiągnę finału tej imprezy to wciąż będę grał w OSM. Może do 4 razy sztuka i uda się za rok? XD W tym roku pozostaje kibicowanie naszej dwójce półfinalistów! -
@Michal_ACM dzięki wszystkim chłopakom za wspaniałą walkę w MŚ nie przynieśliśmy wstydu a nasze występy możemy śmiało uznać za udane zwłaszcza debiutanci się bardzo dobrze spisali.
-
ja kończę na 9 miejscu
dobra zabawa może za rok się uda ugrać coś więcej.
Mały plusik stawiam sobie za pokonanie gości z pierwszego i trzeciego miejsca.
-
ja podobnie jak @Damiś27 i @Byku-Duma-Warmii kończę na 7 pozycji. U siebie byłem niepokonany i miałem tylko 2 remisy. Niestety na wyjazdach szło bardzo kiepsko i wygrałem (o dziwo) tylko z wiceliderem. Brawa dla @Przemek-Kaszti i @stb411 za awans. Trzymam za Was kciuki w następnej rundzie. A my z resztą chłopaków pokażemy za rok na co nas stać