(L)egia Warszawa
-
-
-
@Cezarro
Dobrze by było jakby zostali w Legii. -
-
Niepokojący jest ten marazm Legii na rynku transferowym , inne kluby się wzmacniają , a my nic ??? Słyszy się ciągle tylko o odejściu kilku podstawowych piłkarzy ( VOO ,Pazdan , Guilherme ) , a wartościowych wzmocnień puki co brak. Podobno Miodek strasznie skąpi , żebyśmy tylko jeszcze nie zatęsknili za Leśnym .
-
@Cezarro
Może to cisza przed burzą :thinking:. -
Maczynski na celowniku - ale sorry, nie uwazam tego za spektakularne wzmocnienie. Maja sciagnac spowrotem Monete - mlody, ale nie na LM. Wrocili z wypozyczen Niezgoda, Maslowski i reszta - tez nie sa wzmocnieniami. Szczerze to obawiam sie wzmocnien w tym sezonie a raczej tego, ze ich nie bedzie. Jak odejda odjidja pazdan i gjerme to w ogole bedzie "siano"
-
@maloba
Zauważ, że podobna jest w prawie każdym polskim klubie. -
@Byku-Duma-Warmii Tylko zaden polski klub nie obraca taka kasa ..
-
@maloba
Ale ja tu nie mówiłem o kasie tylko o polityce transferowej, bo każdy polski klub, gdy tylko zobaczy jakiś dobry zarobek na zawodniku próbuje go jak najszybciej sprzedać z zyskiem do innego klubu. -
@Byku-Duma-Warmii I tym sposobem nasza liga skalada sie ze sloika pelnego ogorkow
-
@maloba
Tego bym nie powiedział skoro tak by było to nasi zawodnicy by nie odchodzili zagranicę do lepszych klubów. -
@mihau1878 Mi się najbardziej podobały te sprzed kilku lat wojskowe!