IMPERIUM TAKTYKI I USTAWIEŃ MECZOWYCH
-
@huzar-shakir
Dokładnie tak. W lidze z transferami jak grasz przeciwko mocnym menadżerom, transfery to 12-zawodnik, łamaga labo mocarz - to już od was zależy . -
@Dovco_HandF Dlatego niektórzy są zajefajnie w te klocuszki,a inni mniej:D
-
@huzar-shakir Bo to jest gra?
-
@Dovco_HandF zależy,ale chyba,choć szkoda,że niektórzy muszą za tę grę słono płacić.
-
@huzar-shakir Niektórzy o nie grają w bitwach, nie muszą...
-
@Dovco_HandF ...ha,u mnie w grupie jak wskoczymy do 3 poziomu bitwa zaplanowana.na styczeń:D
-
@huzar-shakir Super, ale to nie jest temat o płatnościach i bitwach tylko o taktykach i ustawieniach w OSM, prawda? :older_man_tone1:
-
@Dovco_HandF Jerzy ,sam nawiązałes do tematu bitew:D,ale spoko:)
-
@huzar-shakir Jasne, ale to była odpowiedź na twoje pytanie. Niepotrzebna, bo schodzimy z tematyki topiku. A wolałbym, żebyśmy zostali w tym temacie tylko i wyłącznie sprawach związanych bezpośrednio z niuansami gry :thinking:
-
@Dovco_HandF jasne ,staff
-
@huzar-shakir Co jest lepsze 433A czy 433B twoim zdaniem i dlaczego?:thermometer_face:
-
@Dovco_HandF Co jak co,ale ty wiesz,że ja nie grywam 433"A":D.
-
@huzar-shakir Dlaczego wolisz 433B właśnie, a nie 433a?
-
@Dovco_HandF Może bym wolał 433A od 433B gdybym nim grał:D.A tak to jak mam się wypowiedzieć na ten temat skoro nie mogę tego nawet porównać?Jedyne co można przyuważyć to małą różnicę w ustawieniu pomocników.Albo i dużą,zależy z której strony na to patrzeć:D
-
Po wyrównanym (w statystykach) meczu przegrałem 2-1, bramkarz dostał note 5, czy to znaczy że wpuścił "szmatę"?
Generalnie mój podstawowy bramkarz ma srednią 6.6, mimo że teoretycznie jest najlepszy w drużynie. Co moze być przyczyną? ustawienie taktyki? obrońców? krycie? -
@Didierluk To jest trochę tak jak w meczu realnym. Słaby mecz zdarza się każdemu zawodnikowi. Oczywiście są taktyki gdzie gracze brylują, a inni przez taktykę słabo się prezentują. Jeśli chodzi o wygranie lub przegranie jest wiele zależnych( umiejętności piłkarza(cała drużyna), taktyka, motywacja, kondycja i wyjazd czy u siebie czy zgrupowania i zależne oczywiście od przeciwnika.
-
Witam,
Mam pewien problem co do mojej taktyki... oddaje, dużo strzałów , mam posiadanie piłki 60% do 40% na moją korzyść a mimo to odnoszę niespektakularne zwycięstwa(1:0; 2:0) albo nudne remisy (1:1; 2:2). Wróciłem do gry OSM po dłuższym czasie i zauważyłem, że na tym nowym silniku duże znaczenie ma dobór odpowiednich zawodników do taktyki. Nie bez przyczyny w ustawieniach skauta można sobie dopierać każdy styl zawodnika (atak,obrona, zrównoważony) Zgadzacie się?
Reasumując, macie jakieś pomysły na mój problem? Gram Genuo i w miare szybko(po 4 kolejkach udało mi się, złożyć fajny team) pierwsza jedenastka ma skilla w granicy 80-90,są to młodzi zawodnicy , których w większości z Was lubi z tego co wyczytałem ^^ hehJakimi taktykami Wy gracie?
Pozdro dla fanów SerieA