Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@f-s-m-0-13 neyse ki transferli değil yoksa bir de kadro kasmak için uğraşacaktık :slight_smile:
-
@sistematikci Doğukan ve Cüneyt bunu nerden bilecek
-
Bu turnuvaya gelene kadar böyle zorlu bir lig oynamamıştım. Başlarda bocaladım ama çok şükür çabuk uyum sağlayıp finale çıkmayı başardım. Finalde gönlümden geçen ilk üçe girmek ya da kupayı almak ama şu anki tecrübem ve rakip menajerlerin tecrübelerine baktığımda pek mümkün görünmüyor Ligimde @ALİ-KOÇ-61 ile oynadığım maçlarda bunu bariz olarak gördüm. İki maçta da gol dahi atamadım Finalde minimum 10 tane @ALİ-KOÇ-61 ayarında ve daha iyi hoca olur. Gerçekçi olmak gerekirse 18 takımdan ilk dokuza girsem kendimi başarılı sayarım
-
@f-s-m-0-13 onlar da ileride oyunu bırakmazlarsa bilecekler elbet
-
@f-s-m-0-13 Neyi abi?
-
@sistematikci ben çok yaptım hocam bilmek istemiyorum sağol
-
Evde çocuklar varken sağa sola kaçıp kadro kurmayı
-
@sistematikci said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@f-s-m-0-13 Aynen öyle kardeşim en ufak anı bile değerlendiriyorum, bazen maç kadrosunu ve taktikleri çok değişik yerlerde yapmak zorunda kaldığım da olabiliyor
Hahaha anladım. Yalnız değilmişim demek ki
-
@sir-umut-birdal bu seviyede herşey olabilir kardeşim, bi bakmışsın finalde zirvedesin, hiç belli olmaz, finale kalan 18 arkadaşım da şampiyondur :clap_tone1:
-
malesef olmadı artık seneye denerim hem ozaman uyku sorunum da ortadan kalmış olur
-
@dogukan-bor sen kimden kaçıyorsun
-
@bilocan-bingul senin varlığın yeter kardeşim
-
@sistematikci mümkün değil ya @Kaiser-Brian-Clough gibi Mourinho taktiği falan yapmıyorum yani cidden mümkün değil
-
@f-s-m-0-13 Dayımın 2 torunu var 3-5 yaşındalar yerlerinde durmuyorlar. Düz duvara tırmanan çocuklar. Son birkaç gündür onlara baktığım için pek zamanım olmuyordu açıkçası.
-
@dogukan-bor tamam gel sende bizdensin
-
@f-s-m-0-13 eyvallah abi hem kendimi denedim bir zorlu turnuvada bu seviyeyi yaşattığınız için başta sen olmak üzere herkese teşekkür ederim
-
@bilocan-bingul eyvallah kardeşim inşallah ilerleyen turnuvalarında daha iyi olursun
-
@bilocan-bingul @F-S-M-0-13 aynen abi. Bu turnuva sayesinde oyun bilgim eskisyle kıyaslanamayacak derecede arttı diyebilirim
-
@f-s-m-0-13 O çocuklara baktıkça evlilikten ve çocuk sahibi olmaktan çok soğudum açıkçası. Allah sabır versin yaramaz çocukları olan ailelere. Yok abi 3-4 günlük kısa bir şeydi. Ömrüm yetmez çocuk bakmaya. Sizin kadar enerjim ve sabrım yok benim.