Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]
-
@f-s-m-0-13 O çocuklara baktıkça evlilikten ve çocuk sahibi olmaktan çok soğudum açıkçası. Allah sabır versin yaramaz çocukları olan ailelere. Yok abi 3-4 günlük kısa bir şeydi. Ömrüm yetmez çocuk bakmaya. Sizin kadar enerjim ve sabrım yok benim.
-
@sir-umut-birdal bizde seni daha yakından tanımış olduk her açıdan harika oldu
-
@dogukan-bor düşün biz ne haldeyiz
-
@f-s-m-0-13 inşallah abi aslında o küçük ayrıntılardan oldu ama neyse
-
@f-s-m-0-13 3-4 günlük bir süre bana yıllar gibi geldi abi. Sizi hiç düşünmek istemiyorum. Ben böyle daha mutlu ve huzurlu hissediyorum kendimi. :slight_smile:
-
@f-s-m-0-13 zaten amacınız buydu. Forumdaki aktifliği arttırmak. Amacınıza da ulaştınız birçok yeni insan tanıyarak ve oyuna kazandırarak
-
@bilocan-bingul küçük ayrıntılar bazen hayat kurtarır
-
hep söylemişimdir bu oyun iyi menajerlerle oynayınca güzeldir ki ekip savaşları ve böyle turnuvalar sayesinde bu fırsatı yakalamış oluyoruz :slight_smile:
-
@f-s-m-0-13 aynen abi
-
@sir-umut-birdal aynen kardeşim yeni yüzleri foruma getirmek için iyi Fırsat oldu
-
@sistematikci büyük menajer :clap_tone1:
-
@f-s-m-0-13 said in Ödüllü OSM Dostluk Turnuvası 2017 [Resmi Değildir]:
@sistematikci büyük menajer :clap_tone1:
estağfurullah buradaki herkes gibi oyuna zaman ayırıp iyi bişeyler yapmaya çalışan bir kardeşinizim :hugging:
-
Turnuvayı sürekli geleneksel hale getirirsek sürekli aynı isim ve kurallar altında belli zaman aralığında bir gönüllü arkadaşımız düzenler
-
@f-s-m-0-13 Sizin gibi emektarlar hep olduğu sürece daha çok yeni yüzler görücez abi. :slight_smile:
-
@f-s-m-0-13 çok güzel olur. Bir de şu Arap arkadaşlar ile bir turnuva lafı etmiştin abi. O konu hakkında ne düşünüyorsun?
-
@f-s-m-0-13 aynen katılıyorum, belki sadece tarihi konusunda genelde yazın başlayan ekip turnuvaları ve WCL ile çakışmaması ve de daha çok menajer katılımı olabilmesi adına düzenleme yapılabilir :slight_smile:
-
@sir-umut-birdal bunun için gerekli izinler alınmalı ilk önce
Sonrasında turnuvayi nasıl yaparız kimler katılır onu tartışıriz -
@sistematikci aynen ben bile bu yüzden katılamadım
-
@f-s-m-0-13 anladım. Biraz uğraştırıcı gibi. Hiç bulaşmasanız daha iyi
-
@f-s-m-0-13 bir de mod ve staff kardeşlerimiz de katılamıyor ya belki o da düzenlenebilir